Rázusovo nábrežie-lavičky

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

Vyriešený

Lavičky bez drevených výplní na turistami frekventovanom nábreží, ako bratislavčan som sa hanbil ako pes. Je to priamo pred hotelom Devín a prístaviskom zahraničných osobných lodí. Hrôza,hrôza !

24. august 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, veľmi sa ospravedlňujem, ale v spolupráci s Domovom sv. Jána z Boha opravujeme všetky lavičky na Rázusovom námestí, ktoré boli vo veľmi zlom stave. Časť už bola osadená späť, postupne budú opravené a natreté drevené časti vrátené aj na zvyšok nábrežia. Do 15. septembra budú všetky lavičky opravené a natreté. Ďakujem za pochopenie.

S pozdravom Radoslav Števčík, starosta Starého Mesta
24. august 2015

jajbolina

Pán starosta, síce oceňujem že sa stará konečne mestská časť o lavičky, ale takéto úpravy sa majú robiť v zimnej sezóne, aby najneskôr k polovici apríla boli všetky lavičky funkčné. Snáď sa poučíte do budúcna, lebo toto sa určite nerobí počas letnej sezóny!
24. august 2015

jajbolina

A ešte pripomienka: Miesto dreva doporučujem použiť materiál drevoplastové dosky (plné, nie duté), vydrží to oveľa viac ako drevo, je toteplý materiál a stálofarebný:
https://www.google.sk/search?q=drevoplastov%C3%A9+dosky&espv=2&biw=1536&bih=758&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0CC8QsARqFQoTCLbc2uHYwccCFURdGgodCzgEBg
24. august 2015

Ján Durai

Ďakujem za odpoveď a verím že sľub dodržíte.
24. august 2015

Michal

Myslím že toto je skôr pozitívna vec a naozaj nejde o žiadnu hrôzu či tragédiu. Pán starosta nebol minulý rok starostom, tak to rieši teraz.
24. august 2015

Michal

Hm, pardon. Samozrejme starostom je už od polky decembra,.
V meste je ohromné množstvo miest ktoré sú v zúfalom a dlhodobo neudržiavanom stave, tu aspoň vidieť pozitívny progres. Aj turistovi musí byť z toho označenia zrejmé že nejde o trvalý stav. Ale samozrejme súhlasím že takéto veci je lepšie riešiť na jar.
26. august 2015

Jaroslav

tieto úpravy sa majú robiť mimo sezónu...a prosím žiadny drevoplast,ale reálne a ošetrené drevo...
13. september 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, lavičky na Rázusovom nábreží sú už opravené a slúžia návštevníkom promenády. Ešte raz sa ospravedlňujem za dočasné zníženie konfortu návštevníkov.

Radoslav Števčík, starosta Starého Mesta
13. september 2015

Ján Durai

Ďakujem za oznámenie a som rád že sa to vyriešilo v slúbenom termíne. Hneď si tam idem posedieť, s pozdravom Durai.
14. august 2017

Martin

Lavičky na Rázusovom nábreží

Lavičky na nábreží niekto presunul na trávnik a zviazal reťazou.
14. august 2017

jajbolina

Niekomu hrabe? Prečo tie lavičky dali obostranne, chcú došľapať trávnik? Je to jedno z mála upravených miesto v meste, tak to musia zlikvidovať aby to nevyčuhovalo z radu?!
25. apríl 2019

AndrejC

Rázusovo nábrežie-lavička-poškodená

Razusove nábrežie poškodené lavičky
25. apríl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
lavičky nie sú poškodené, naopak, opravujeme ich. Keďže však časť lavičiek na Rázusovom nábreží je upevnená do zeme, nemohli sme ich odniesť, iba odmontovať drevené časti. Tie po ohobľovaní a natretí vrátime naspäť. Kovové časti budeme natierať priamo na mieste. Lavičky by mali byť funkčné už v priebehu budúceho týždňa.

Martina Štefániková, oddelenie komunikácie MÚ Bratislava - Staré Mesto
10. máj 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
lavičky sú funkčné už od 2. mája, prikladáme aj foto.

Oddelenie komunikácie MÚ Bratislava - Staré Mesto

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania