Vrak na Estónskej

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Podunajské Biskupice

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 20. septembra 2012

Pri Estónskej ulici číslo 56 je dlhodobo odstavený vrak bordového Fordu. Nemá ani jednu ŠPZ a blokuje parkovacie miesto ostatným autám. V lokalite je kritický problém s parkovaním, preto poprosím odratať tento vrak bez ŠPZ čo najskôr. Ďakujem.

21. september 2012

Vlado

Je vhodne a velmi to pomaha, ked doplnis aj udaje o platnosti TK a EK.
22. september 2012

R.H.

STK/EK platna do 6/2011 - vyhodit, spalit, zosrotovat, majitelovi to vsetko dat k nahrade plus vyrubit dan za uzivanie verejneho priestranstva uplynuly rok...
25. november 2012

kujon

R.H. - Typicky jedovaty Slovak, ktory skor ako problemy riesit, rad by si este kopol, ked donho sameho 1000 rokov kopali hunske cizmy.... Vozidlo staci odtiahnut, podpalit sa mozes sam.
10. máj 2013

Ing. Silvia Kovácsová

Dobrý deň,
uvedený vrak pred Estónskou č. 20, Ford Focus, miestny úrad evidoval už dlhšiu dobu, z uvedeného sme vyzývali majiteľa vozidla o jeho trvalé odstránenie alebo spojazdnenie. Keďže na výzvu nereagoval, dňa 28.03.2013 bol vrak odstránený na podnet našej zmluvnej organizácie.
S pozdravom
referát dopravy
10. máj 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, uvedený vrak pred Estónskou č. 20, Ford Focus, miestny úrad evidoval už dlhšiu dobu, z uvedeného sme vyzývali majiteľa vozidla o jeho trvalé odstránenie alebo spojazdnenie. Keďže na výzvu nereagoval, dňa 28.03.2013 bol vrak odstránený na podnet našej zmluvnej organizácie.

Silvia Kovácsová
Referát životného prostredia, odpadového a cestného hospodárstva

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania