Keď zafúka: žijeme na stavbe ...

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
havran 26. augusta 2015

čistota, Bosákova a okolie, myslím si že obrázky nepotrebujú komentár, v posledných mesiacoch sa velmi znížila čistota v tejto časti Petržalky,toto už neni ani mesto ale jedno velké stavenisko! Keď trošku zafúka, tak prach zo stavieb je neskutočný!

27. august 2015

Jaro

A bude horšie. Čo chviľa sa začne v blizkosti stavať ešte v omnoho väčšom rozsahu.
27. august 2015

Odpoveď samosprávy

Stavebný úrad písomne upozorní stavebníka, že musí dodržiavať podmienky pre uskutočnenie stavby, ktoré mu boli dané v stavebnom povolení, aj zohľadniť aktuaĺny stav počasia - extrémne horúčavy, ktoré prispievajú k zvýšenej prašnosti okolia stavby. V prípade nerešpektovania bude začaté správne konanie o uložení pokuty.

mestská časť BA-Petržalka
27. august 2015

Mária

to isté sa deje na Bajkalskej...cez prach nebolo vidieť ani auto pred vami
20. september 2015

Jana

tí ktorí bývajú v Petržalke 35 rokov si takéhoto prostredia užili! Keď stavali sídliská Dúbravka, Lamač, Kalrova Ves, bolo to rovnaké. Zrejme sa to nepáči obyvateľom ktorí prišli bývať do Bratislavy zo zelených horských oblastí.
20. september 2015

Mária

mne sa stará mama narodila v Bratislave, ale toto si fakt nepamätám.. ..sídliska sa stavali naraz nebývali v nich ludia.........to len teraz je hit zastavávať plochy čo ostali volné a ludom prášiť pod nos ......dokonca pamätám ako väzni stavali DK Dúbravka..a mimochodom ísť na motorke cez hento, to je tak na peknú haváriu
01. december 2015

Peter

Okolo Bosakovej je to v sucasnosti uplne stavenisko. Uz 2 roky pozeram ako sa tam trapia so stavanim elektrickovej trate a teraz tam J&T bude stavat min. 2 roky mrakodrap. Asi nastal cas na stahovanie:(
01. december 2015

Mária

Bratislava prežíva agoniu.jendiný kto z toho má prospech sú starostovia a developery

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania