Ihrisko Haburska - odlomene oplotenie a srsne

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Vyriešený
meno
Zuzana Cintulova 31. augusta 2015

Dobry den prajem,

chceli by sme vas poprosit o opravenie oplotenia na ihrisku Haburska, ktore sa pravdepodobne odlomilo vdaka rozsiahlej korozii, no nie je vylucene, ze k tomu dopomohli aj "nasi" vandali. Chceli by sme tam oplotenie zanechat, tak ak by bolo mozne ho nejak zvarit, bolo by to fajn.

Dalsia vec, v "domceku" byvalej kaviarne viktoria (tiez na ihrisku) sa udomacnili pomerne velke a agresivne srsne. Nachadzaju sa v dierkach v drevenej casti strechy nedaleko okna, ako vidno na fotke. Prosime vas o ich odstranenie. Po stene vidno stekat lepkavu tekutinu.

Velmi pekne dakujeme.

Zuzana Cintulova

31. august 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
náš dodávateľ zabezpečí nápravu.

kancelária starostu
13. september 2015

Zuzana Cintulova

Dakujeme za odstranenie vraj velkeho hniezda srsnov.
Chcela by som vas poprosit, kedy sa planuje oprava ulomeneho oplotenia? Vdaka za informaciu.
14. september 2015

Katarina

Dobrý deň Zuzana, v ružinovskom echu som našla, že existuje komunita z okolia Haburskej, ktorá sa snaží skrášlovať jej okolie, pod článkom bolo Vaše meno. Máte prosím nejaký kontakt na túto komunitu, prípadne skupinku na Facebooku, kde by sme sa vedeli pridať aj my - novoprišelci z Haburskej - ktorí by radi ponúkli pomocnú ruku? Vďaka za odpoveď a ospravedlňujem sa, že je to trošku offtopic, ale iný kontakt som na Vás nenašla :) K.
14. september 2015

Zuzana Cintulova

Katka, napiste mi sem: [email protected], oslovili ste tu spravnu osobu, zaradim Vas do mailing listu a budete v obraze. Skraslovat budeme zas na jar, ale mame v plane grilovacku a ak to nevyjde, tak aspon lampionovy sprievod v oktobri, uvidime, co stihneme. :) Kadza pomocna ruka sa zide, velmi sa tesim, ze clanok mal zmysel.
02. október 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
sršne odstránené, už aj opravené aj oplotenie.

kancelária starostu
15. október 2019

Viktória Mezzeyová

Dobrý deň,
Chcela by som sa spýtať komu patrí kaviareň Viktória. Mám totiž záujem o odkúpenie a znovu uvedenie do chodu a sprístupnenie verejnosti. Ak by to bolo možné, ihrisko by našlo svoju stratenú iskru.
Kontakt: [email protected]
Ďakujem za odpoveď. :)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania