Neobnovené vodorovné dopravné značenie na cyklochodníku

Zodpovednosť za riešenie: STaRZ

Uzavretý
meno
Anonymný užívateľ 16. apríla 2020

Na celej revitalizovanej cyklotrase v úseku od Mosta Lafranconi po Nový prístav bolo obnovené vodorovné dopravné značenie, ale pozabudlo sa na tento cca 200m úsek. Vedeli by ste tam poslať nejakého pána s vedierkom farby a štetcom?

11. december 2012

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za Váš podnet. Rekonštrukcia značenia cyklotrás - komplexné a zodpovedajúce normám a požiadavkám sa pripravuje na jar budúceho roku. V komepetencii to bude mať mestská organizácia STARZ, jej rozsah však závisí najmä od schválených finančných prostriedkov v rozpočte.

Mgr. Marek Papajčík
referát vzťahov s verejnosťou
Kancelária primátora hl. mesta SR Bratislavy
11. december 2012

R

Ta cyklotrasa bola slavnostne rekonstruovana par dni pred pridanim podnetu. Nafarbena bola cyklotrasa od Lafranconi az po pristav...vsade ta farba je, ale tu na 100metroch ju niekto z nepochopitelnych pricin nedal!!! To akoze nezostali peniaze na tych 100metrov, alebo potrebujete na to urobit do jari za 10 000€ projekt na vytvorenie jednej bielej ciary, alebo co???!! Pan Papajcik odpovedajte na otazky, nepiste sem tie Vase vseobecne kraviny. Som zvedavy, co povie primator na tieto Vase odpovede, co sem posielate pravidelne a rozculujete tu vsetkych normalne zmyslajucich ludi. Si to vytlacim a pojdem na ten jeho den otvorenych dveri ci co to ma kazdy mesiac nech sa mi vyjadri k tomu, co jeho ludia plodia v pracovnej dobe!!!!! Viem, ze mozno to nie je ani tak Vasa chyba, ako chyba Vasich kolegov, ale mne ako obcana tohoto mesta to zaujimat nemusi, ze si tam neviete urobit poriadok...
11. apríl 2020

Martin Uváček

Situácia na mieste je po vyše 7 rokoch rovnaká.
16. apríl 2020

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol preposlaný samospráve

S pozdravom
Stanislav
Administrátor portálu Odkaz pre starostu
30. apríl 2021

Martin Uváček

Podnet bez reakcie zodpovedných.
18. február 2022

Martin Uváček

Podnet je už vyriešený kompletnou prestavbou križovatky pod prístavným mostom a predĺžením Bajkalskej ulice.
https://www.yimba.sk/dialnica-d4/chybajuci-usek-r7-a-d4-pred-luznym-mostom-sa-otvara

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania