Prvoseptembrový vtip alebo rozkopávka na Pražskej

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý
meno
Mária 02. septembra 2015

Žiadam o informácie ohľadom rozkopávky na Pražskej...rozkopávku som zaregistrovala dva dni pred začiatkom školského roka..v pondelok 31.8.2015 o 10,30 bola cesta rozkopaná a na rozkopávke sa nepracovalo (ani človeka), žiadam o zverejnenie informácii kedy rozkopávka začala, kedy skončí, či bola plánovaná, alebo je to havarijný stav a kto ju realizuje (komu podakovať), zároveň krátky prehlad prác, aby sa neopakoval 31. august

02. september 2015

Juraj

Pridavam sa ! V civilizovanej krajine by sa na rozkopavke sposobujucej taketo dopravne obmedzenia pracovalo 6-22. Prosim vyjadrenie, ci mesto dava stavebnikovi takuto podmineku k suhlasu. Ked nie, tak preco ?
Dakujem
Juraj M.
04. september 2015

SelfMan

Predpokladam, ze sa jednalo o daku havariu, pretoze v plane rozkopavok na rok 2015 to nie je.
Co ma absolutne zaraza, je uplne zbytocne zuzenie do jedneho jazdneho pruhu namiesto toho, aby cez to dali zeleznu platnu, ktora urcite sposobi mensie zdrzanie ako zuzenie. Rano som viezol syna do skoly a cesta z Dubravky po Sancovu mi trvala 45 minut.
04. september 2015

Mária

Zbíjačkami začali v sobotu...do stredy tam nebola ani noha..takto rieši mesto havárie??? dúfam, že si to niekto vyžerie, ale v tejto republike nezávislých no neviem.....
05. september 2015

Juraj

Teraz (soboto 5.9. rano 1:40hod) prechadzam dialnicou pri Mnichove, kde na stavenisku stoji asi 5 aut a ca 10 ludi usilovne pracuje. Sen kazdeho kto si mysli, ze by tu statne institucie mali byt pre obcanov a ich dobro.
07. september 2015

SelfMan

Dne rano uz bola prekazka odstranena. Napriek tomu by ma zaujimalo, kto si z nas takymto sposobom vystrelil.
07. september 2015

Mária

Hej ráno som išla to bola paráda...tiež budem žiadať hlavu toho vtipálka..
10. september 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Pražská ulica je prejazdným úsekom cesty II/572, kde cestným správnym orgánom je Okresný úrad Bratislava, ktorý určuje dopravné značenie aj povoľuje rozkopávku v komunikácii.

Hlavné mesto povoľovalo len len rozkopávka v chodníku, na termín 29.8.2015 - 31.8.2015, žiadateľovi: ME & CO a.s., Sabinovská 12, 821 08 Bratislava, za účelom: realizácia prípojky kanalizácie pre stavbu „Rezidencia Slavín, novostavba bytového domu na Okánikovej ulici v Bratislave“.

Oddelenie komunikácie a marketingu
Hlavné mesto SR Bratislava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania