Semafór pre chodcov na Šancovej, Trnavské mýto

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý
meno
Milan 04. septembra 2015

Dobrý deň, zaujímalo by ma prečo došlo k prestaveniu uvedeného semafóru ktoré registrujem od 2.9. Do konca augusta som tadiaľ chodil ráno pred 6:00 bez zastavenia (križovatku Krížna/Trnavská-Šancová aj následnú Šancová/Račianská). V súčasnosti prejdem na zelenú cez križovatku Krížna/Trnavská a ostanem stáť na semafóre pre chodcov, za ten čas ubieha zelená na križovatke Šancová/Račianská a keď sa k nej potom dostanem naskočí červená. Podľa mňa zbytočne stojím na dvoch semafóroch, pričom celý rok čo som tadiaľ jazdil predtým som tam ani raz nestál a plynule som prešiel od starej Ikei až na Pražskú. Ďakujem

05. september 2015

František

Na tomto priechode pre chodcov by som navrhoval zriadiť vyčkávací ostrovček pre chodcov uprostred. Zvýšil by sa tak komfort a bezpečnosť chodcov najmä v čase, keď sú semafory vypnuté. Po tejto úprave by sa možno dalo uvažovať nad skrátením prevádzkovej doby semaforov, presné intenzity dopravy tu však nepoznám.
13. november 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ospravedlňujeme sa oneskorenú odpoveď. Stav, kedy sa križovatky riadené riadiacim počítačom z dopravnej centrály zasekli v jednom signálnom pláne, bol spôsobený poruchou tohto počítača. Porucha nastala 28.8.2015. Po diagnostikovaní chyby a prijatých opatreniach by v súčasnosti mala fungovať prevádzka riadiaceho počítača správne.

Oddelenie komunikácie a marketingu
Hlavné mesto SR Bratislava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania