Havarijný stav zastávky MHD

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 23. septembra 2012

Zastávka MHD "Saleziáni" električiek 8 a 9 smerom do mesta je v dezolátnom stave: špina a neporiadok na koľajisku, zničená dlažba, chýba označenie cieľovej stanice č.8, nablízku nie je smetný kôš, predchádzajúci názov zastávky je šlendriánsky prelepený, horná časť stĺpu je zdeformovaná a dolná počmáraná, polepená papiermi a je celá zaburinená.

24. september 2012

Juliette

aj keby sa to vsetko opravilo a upravilo, problem su ludia ktori si nic nevazia... a na nasu smolu, v Bratislave ich dost. A takych miest ako je toto, je v Bratislave vela
26. september 2012

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Uvedené nedostatky budú odstránené dňa 30.902012, okrem označenia liniek, ktoré dal Dopravný podnik vyrobiť do a po ich povrchovej úprave budú osadené v obidvoch smeroch do 10 dní.

Mgr. Marek Papajčík
referát vzťahov s verejnosťou
Kancelária primátora hl. mesta SR Bratislavy
06. október 2012

C

V takom hroznom stave nie je len okolie zastávky, ale celá Miletičova ulica až po Trnavské mýto. Nielen teraz, ale pravidelne n-rokov dozadu ... Na celej dĺžke žiaden smetný kôš.
10. október 2012

K

Do dnešného dňa (10.10.) bez zmeny. Kopa odpadkov, buriny, špina.
25. február 2019

Lukáš Bartošovič

Dobry den, od datumu poslednej aktualizacie sa v "zivote" tejto zastavky udialo relativne dost zmien a vyzera omnoho lepsie. Rovnako aj jej okolie. Dokonca aj smetny kos pribudol. Navrhujem preto zmenu statusu na VYRIEŠENÝ.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania