Chýbajúce odpadkové koše a zanedbaná údržba zelene

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Edita Kaiserová 07. septembra 2015

Na Trenčianskej ulici smerom od Ružovej doliny k Bajkalskej ulici na strane, kde boli vysadené stromy v rámci akcie predĺženia trolejbusovej dopravy až k Lidlu na Trenčianskej ulici nie je osadený ani jeden odpadkový kôš a pás zelene pod novovysadenými stromami je plný náletovej buriny, odpadkov a zlou vizitkou toho ako sa pristupuje k údržbe zelene v Bratislave.

14. september 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
ďakujeme za Váš podnet. mesto momentálne pristúpilo k pasportizácii smetných košov na základe čoho sa pripraví návrh na nákup nových, ktoré by sa osadili na chýbajúcich komunikáciách, Návrh pôjde do zastupiteľstva a poslanci rozhodnú, aká veľká čiastka na nákup sa vyčlení z rozpočtu.

Oddelenie komunikácie a marketingu
14. september 2015

Edita Kaiserová

Ďakujem za odpoveď, ale zdá sa, že teraz bude odpoveď na problém s nedostatkom smetných košov v Bratislave ako cez šablónu. Žiadna konkrétna časová vízia. Termín ukončenia pasportizácie, termín predloženia výsledkov na rokovanie zastupiteľstva, a pod. Pri takejto odpovedi sa to môže týkať horizontu niekoľkých mesiacov, možno aj rokov. Podľa Vašej odpovede to bude v prípade smetných košov v Bratislave asi dlhý proces, typický pre činnosť samosprávy. Nebolo by možné to vyriešiť aspoň jednoduchým spôsobom? Ak sa chce, určite sa dá.
08. marec 2024

Martin Uváček

Burina už nie je. Žiadam preposlať ohľadom osadenia tých košov.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania