Zniceny chodnik na Babuskovej pri OC Kocka

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Neriešený

vyzera to velmi nepekne

01. december 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Mestská časť Bratislava Ružinov spravuje komunikácie III. a IV. triedy a k nim prislúchajúce chodníky, ktoré ma podľa zverovacieho protokolu z roku 1992 zverené do správy. Mestská časť Ružinov hospodári s verejnými prostriedkami, ktoré v zmysle platného právneho poriadku SR, môže vynakladať iba na majetku v jej vlastníctve, alebo zverenom jej do správy. Problém na tomto mieste sa netýka majetku mestskej časti ani majetku zvereného do našej správy.


kancelária starostu
01. apríl 2016

Marian

Doničené chodníky okolo Kocky (alebo napr. aj okolo Heliosu na Herlianskej) sú dôsledkom toho, že si po nich skracujú cestu autá. Už som k problému volal políciu, ale polícia vodiča nemohla pokutovať. Neviem odkedy je legálne jazdiť autami pochodníkoch. Už som písal starostovi, ale furt sa nič nedeje. A pritom osadenie záran by bolo nepochybne lacnejšie ako násladná oprava chodníka, ak by sa tak udialo včas.
21. apríl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Ďakujeme Vám za podnet. Nejaké dopravné stĺpiky tam už osadené sú, ale vodiči ich obchádzajú. Na úplné obmedzenie vjazdu vozidiel na chodníky v okolí kocky by bolo potrebné osadiť veľké množstvo stĺpikov a aj potom by bol možný vjazd na chodníky cez zeleň - tak ako sa to deje v iných lokalitách. Krajský dopravný inšpektorát nie je naklonený k takému riešeniu a ani MČ ho z uvedeného dôvodu nenavrhne.

S pozdravom

kancelária starostu
21. máj 2016

KubaLover

Takze zatvarat oci pred problemami je sposob akym ich riesite? Tak najdite ine riesenie, nie vyhovarat sa

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania