Ošarpané reklamné stĺpy

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Rača

Vyriešený
meno
Miro 15. septembra 2015

Bolo by mozne v dobe internetu tieto nevkusne betonove stlpy ktore na 99% sluzia akurat na otrasnu reklamu (aj ked predpokladam ze mali sluzit na nejake informacie obcanom ale za posledne roky tam je len reklama) konecne odstranit a skraslit tak priestory peknej cesty oproti ternu?

17. september 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

betónové skruže nám, ako aj ostatným mestským častiam boli dodané Obvodným úradom na prezentáciu politických strán, hnutí, koalícií a ich kandidátov počas konania volieb. Všeobecne záväzné nariadenie č. 1/2009, platné od 3.3.2009 definuje vylepovanie volebných plagátov na území Mestskej časti Bratislava – Rača. Mestská časť nemá iné vyhradené miesta na verejných priestranstvách vhodné na tento účel, budeme teda tento priestor aj naďalej využívať na spomínaný účel, kým sa zo strany Obvodného úradu nenájde iný model prezentácie politických subjektov počas konania volieb.

Ďakujeme za podnet

Eva Miklánková, hovorkyňa MČ Rača
17. september 2015

Miro

a tie kurzy spanielciny ci letaky z minulorocnej kampane tam musia spatit okolie? ci sa to necha tak, nech to priroda znici a pred dalsimi volbami sa len zvysky prelepia novymi?
25. september 2015

Juraj

to sa neda vymysliet nieco krajsie ako su tieto betonove stlpy?
08. október 2015

Marek Matušov

Ak sú tieto skruže určené na politické na prezentáciu politických hnutí pred voľbami, je nutné ich tam mať teda štyri roky? a súhlasím s Jurajom, určite sa dajú vymyslieť vkusnejšie nástenky
04. júl 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

uvedené skruže, ktorých bolo 6, boli na náklady MČ Rača v júni tohto roku odstránené.

S pozdravom

Eva Miklánková, hovorkyňa MČ Rača

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania