Žiadosť o orezanie stromov na ul.Švabinskeho č.6 od balkónov

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Andrej Kočner 16. septembra 2015

Týmto Vas žiadam o orezanie konárov stromov na ul. Švabinského č. 6, zo strany balkónov. Konáre pri veternom počasí zasahujú do balkónov aj okien na 6. a 7. poschodí, cim nam hrozí skoda na majetku. Za pochopenie a promptne vybavenie Vam vopred dakujeme.

30. september 2015

Odpoveď samosprávy

Podnet prešetríme, v prípade opodstatnenosti zabezpečíme orez stromu.
Orez stromov sa môže vykonávať vo vegetačnom období (od apríla do konca septembra). Vzhľadom na to, že končí tohtoročné vegetačné obdobie, orez bude zaradený do harmonogramu prác na rok 2016.

mestská časť BA-Petržalka
10. apríl 2016

Kocner

Dobry den. Je april, cize uz by sa dal orez konarov realizovat. Dnes je veternejsie a konare nam skoro dotykaju balkona a kvetinacov na nom. Bolo by dobre sa na to prist pozriet, pokial nam pri horsiom pocasi nevznikne nejaka skoda. Dakujem za pochopenie a promtne riesenie problemu. Pekny den.
19. apríl 2016

Andrej Kočner

je 9 dni od aktualizacie problemu a nikto sa neunuval odpovedat? To mate tolko roboty !?, alebo treba prist osobne na mestsky urad? Dnes je zase veterno a cakam kedy nam konare pozhadzuju kvetinace z balonu.
21. august 2016

Andrej Kočner

Dobry den. August a konare su neorezane. Tomu sa hovori promtne riesenie problem.Dakujem.
15. apríl 2017

Andrej Kočner

15.04.2017 a konáre stromov sú stá
le neorezané. Ďakujeme.
16. apríl 2017

Andrej Kočner

Prepacte,ale co tym myslite ze ste podnet oznacili ako vyrieseny?! Ved sa do dnesneho dna nikto tych stromov ani len nedotkol. Ocenil by som vysvetlenie. Nie som sam, komu tie rozvetvene koruny zasahuju do balkonov a okien. Prave tieto dni, ked je veterno. Okrem toho sa susedia stazuju na nedostatok svetla a tym spojene celodenne svietenie v dotknutych miestnostiach bytu. Prajem este pekny den. S pozdravom obyvatelia ul.Švabinského č.6.
16. apríl 2017

Odkaz pre starostu

Ospravedlňujem sa, Váš predošlý koment som zle prečítal, a považoval to za vyriešené. Status som zmenil späť na "v riešení".

Michal Haman
Administrátor pre Petržalku
30. december 2019

Martin Uváček

Prišiel už dlhy čas. Orezali nakoniec tie konáre?
03. august 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, stromy už boli orezané, podnet vyriešený.

Oddelenie životného prostredia
Miestny úrad mestskej časti Bratislava-Petržalka
24. jún 2022

Andrej Kočner

Dobrý deň. Konáre stromov sú opäť dlhodobo neorezávane, pri veternom počasí zasahujú do balkónov a okien bytov. Poprosíme o opätovný orez konárov, nakoľko hrozí piškodenie súkromného majetku.
Ďakujem.
Kočner.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania