"Boj proti reklame"

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý
meno
Anonymný užívateľ 19. septembra 2015 Odoslané z mobilnej aplikácie

Pam primátor,takto vyzera Vas boj proti reklame a bilboardom, ktory ste slubovali pred volbami?Zatial ste teda nesplnili nic,mesto je spinave stale a reklamy pribudaju.Na fotke je novy velky megaboard pri vozovni Krasnany.A okrem ineho pred par mesiacmi pribudli aj tri podsvietene bilboardy na Roznavskej.Super gratulujem.

20. september 2015

Anonymný užívateľ

Mám dojem, že primátorove vyhlásenia a činy sú stále iba VO VÝSTAVBE.
21. september 2015

Peterr

A pritom by to malo byť jednoduché, nie? Proste vyhlásiť celomestskú uzáveru na výstavbu nových plôch (teda aspoň predpokladám, že takýto board si vyžaduje súhlas, ktorý nie je iba formálny?). Neverím, že samospráva ma z toho také príjmy, ktoré by nestálo za to oželieť, výmenou za vizuálny pokoj.

Bohužiaľ, politici tieto plochy bytostne potrebujú na svoju predvolebnú reklamu, takže ich vyhlásenia o boji sú možno úplne neúprimné...
25. november 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
rovnako nás tento stav neteší. Reklamné zariadenia ako aj iné stavby povoľuje vždy stavebný úrad príslušnej mestskej časti, za podmienky súhlasu vlastníka. Hlavné mesto oznámilo že nebude dávať a nedáva takéto súhlasy na reklamné zariadenia na svojich pozemkoch. Ak ho stavebný úrad povolil, treba sa tam pýtať prečo.

Oddelenie komunikácie a marketingu
Hlavné mesto SR Bratislava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania