Poškodený chodník, Košická pred SLSP

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
obcan 23. septembra 2015

Oproti zastavke MHD na Kosickej, pred Slovenskou sporitelnou, je poskodena zamkova dlazba.

16. október 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Mestská časť spravuje na základe protokolu o zverení miestnych komunikácií III. a IV. triedy mestským častiam iba komunikácie III. a IV. triedy a k nim priľahlé chodníky. V prípade Košickej ulice ide o komunikáciu II. triedy v priamej správe Magistrátu hl. mesta SR Bratislavy, poškodený chodník je priamo priľahlý k uvedenej komunikácií z toho dôvodu máme zato, že uvedený chodník je buď v správe hl. mesta resp. by správca priľahlej komunikácie mal mať vedomosť o vlastníkovi a správcovi chodníka.



kancelária starostu
16. október 2015

obcan

A teraz co vyvplyva z vasej reakcie??? Tak nam oznamte, komu riesenie postupujete. Prosim odpoved. Dakujem
23. október 2015

Dantes

Ten chodnik je tak nebezpecny, je uzky, prechadzaju tam ludia a stari ludia smerom na trhovisko a opacnym smerom do lekarne a pod. Kto bude zodpovedny, az si tam niekto zlomi ruku alebo nohu???!!! Je mesiac od podania podnetu!!!!!
31. október 2015

obcan

My, obcania, proste a jasne ziadameaby bol CHODNIK OPRAVENY. Vzajomne kompetecne tahanice medzi MU Ruzinov a Magistratom nas nezujimaju. Financie tecu z nasich vresiek, Vy sa mate starat o mesto a zabezpecovat, aby sme mali slusne a bezpecne ZP.
03. november 2015

obcan

Ten poskodeny, prepadavajuci sa chodnik je cim dalej tym v horsom stave, a chodnik je uzky. Obcanom je jedno, kto vykona napravu, ale problem bude, ked sa stane uraz - kto bude zodpovedny?
26. december 2015

obcan

Vazeni, mame silny a pretrvavjuci dojem, ze cakate, az sa stane nejaky uraz... A vedzte, ze z toho skandal bude, pretoze tento podnet je na portale od 22. SEPTEMBRA 2015!!!!!!! tEN HORUCI ZEMIAK NIEKOMU V RUAKCH POTOM PRISTANE....
10. február 2016

obcan

Vazeni zodpovedni, to vazne cakate, az sa na tom chodniku niekto dolame??? Ten chodnik je tak frekventovany, ludia chodia na trhovisko, do sporitelne, Tatrabanky, lekarne.... a Vy si opatovne hadzete horuci zemiak jedna samosprava druhej!!! Dovolite si na podnet obcana napisat, ze, citujem: "...máme zato, že uvedený chodník je buď v správe hl. mesta resp. by správca priľahlej komunikácie mal mať vedomosť o vlastníkovi a správcovi chodníka. " To je aky pristup???!!!! VYBAVTE TO MEDZI SEBOU, MU RUZINOV ci MAGISTRAT - nam, obcanom, je jedno, kto chodnik da opravit!!!!!
08. jún 2016

obcan

Opravene, vyriesene. Dakujem portalu :-)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania