Preplnený kontajner

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Vajnory

Vyriešený

Už druhý víkend je kontajner na plasty preplnený tak ze sa už do neho nedá nič vložiť. Navyše posledne pribudol odpad už aj pri koši.

29. september 2015

Martin Bak

Ďakujem za podnet, Juraj, sťažností na kontajnerové stojiská je na tomto fóre zrejme najviac zo všetkých, pravidelne sa opakujú, napriek tomu nás MiÚ presviedča že všetko je v poriadku a stojiská nepotrebujú opraviť, zväčšiť, ani zastrešiť. Prosím pridávajte aktualizácie a nové podnety, snáď MiÚ zmení názor.
29. september 2015

Juraj

Dobry den,
mate pravdu, v tomto pripade by ale asi uplne stacilo keby boli kontajnery castejsie vyprazdnovane. Respektive nedochadzalo k vypadkom, pretoze bezne toto zberne miesto nebyva takto extremne zaplnene.
30. september 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podnet sme postúpili na vybavenie firme OLO, a.s., ktorá v našej mestskej časti likviduje odpad. Ponúkame Vám ich vyjadrenie, ako aj fotografie o vykonaní nápravy:

Dobrý deň,

odvozy triedeného odpadu zo zberného hniezda na Kúkoľovej ulici vykonávame dvakrát do týždňa. Odvozné dni papiera sú v stredu a v sobotu, plastov v pondelok a vo štvrtok.
Po prešetrení podnetu občana na nevykonané odvozy plastového odpadu zo zberného hniezda na Kúkoľovej ulici Vám oznamujeme, že podľa záznamov GPS boli odvozy plastov za posledné dna týždne riadne vykonávané v zmysle harmonogramu.
V prílohe Vám zasielame aktuálny stav na zbernom hniezde zo dňa 30.09.2015. Zberné hniezdo je dočistené.
Naša spoločnosť zberné hniezda dočisťuje pri každom odvoze okrem objemného, stavebného a biologicky-rozložiteľného odpadu.
S pozdravom

Alžbeta Štepánková
obchodná manažérka


Ľubomír Krištofič
vedúci oddelenia HS, NHIM, IHM

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania