Neočistenie komunikácie

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený

Dovoľujeme si požiadať o zaujatie stanoviska pracovníkom zodpovedným (nie hovorcom, alebo vedúcim oddelenia) k technologickému postupu striekania vodorovného dopravného značenia na nánosy štrku, lístia a vzrastlú burinu na komunikáciách magistrátu. Uvádzame fotografiu, takýchto a horších je veľmi veľa úsekov, nastriekaná farba je úplne znehodnotená. Žiadame Vás o vyvodenie dôsledkov za nehospodárne nakladanie s finančnými prostriedkami pri správe cudzieho majetku a nedodržanie technologického postupu pri aplikácii VDZ - nakoľko je túto farbu potrebné aplikovať na čistý povrch

06. október 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
ďakujeme za Váš podnet. Ako nás informoval dispečing, Dolnozemská sa čistí dvakrát do týždňa. Takže určite príde k náprave.

Oddelenie komunikácie a marketingu
10. október 2015

Bratislavská občianska samospráva

Reálne sa čistí tak 1x do týždňa a aj to nekvalitne, pretože by tam za týždeň nemohla vyrásť takáto tráva a burina. A z odpovede nie je jasné, kto je zodpovedný za nastriekanie VDZ na špinu, trávu a burinu. Vážení zamestnanci magistrátu, za takéto výsledky práce by ste vo vyspelých európskych krajinách zaplatili rozviazaním pracovného pomeru. Žiaľ u nás si tam roky spokojne bačujete a máte z nás dobrú srandu.
12. máj 2020

Martin Uváček

Dolnozemská bola v týchto miestach opravená a značenie bolo nanovo nastriekané na čerstvý asfalt.
01. máj 2023

Martin Uváček

Overenie stavu podnetu - podnet bol vyriešený

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania