Zdemolovana lavicka po vykopovych pracach

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Devínska Nová Ves

Vyriešený

Pri vykopovych pracach pre UPC pracovnici zdemolovali a znicili lavicki

07. október 2015

Ján Arko

Aby to nebolo malo cca 30 metrov odtial pri vykope jarku na opticky kabel pracovnici UPC umiestnili rozvodnu skrinu tak ze je na na najfrekventovanejsej spadnici maleho kopca velku rozvodnu kovovu skrinu o sirke cca 1,4 m a vyske cca 1,8 m. Deti sa na tom kopci sankuju alebo bicykluju a rozvodna skrina je na najfrekventovanejsej drahe takze je mzne ocakavat frekventovane urazy deti. To nie je mozne tuto skrinu umiestnit niekde k chodniku alebo stene domu ako urobili ini internetovi provideri? Aku kontrolnu cinnosti robia pracovnici miestneho uradu uradu? Alebo schvalili takuto projektovu dokumentaciu? Ak by bol problem s pretazenostou pracovnikov tak ako namet moze posluzit skutocnost ze na drvivej vacsine statnych uradov je v piatok uz 14:00 bozsky klud az taky ze ho nema ani ktor rusit.
ktory je jednou z mala volnych prirodnych casti na sidlisku. Stanovisko vedenia fy UPc by bolo tiez zazujimave. Pre uplnost dodavam ze zatial nie je problem tu rozvodnu skrinu posunut. Ale treba rychlo konat.
12. október 2015

Lubo

mna by zaujimalo, kto a kedy vsetky tieto "drobne stavby" povolil a najma, s kym to konzultovali. Lebo na obecnom urade podla telefonatu s nimi nikto o nicom nevie a vsetci od toho davaju ruky prec. Pri vykopoch uz boli poskodene aj auta, aj ploty, aj obrubniky a chodniky, z pracovnikmi co to robia sa neda dohovorit, kedze nehovoria po slovensky a nemaju ani viditelne oznacenie - firmy, telefon apod. Vykopy nie su zabezpecene proti padu, ryhy a vykopy v chodnikoch nie su oznacene, deti i starsi ludia tam padaju atd.
18. október 2015

Ľubica

po skonceni prac ostala na rohu Istrijskej za novostavbou kopa hliny a kamenia, s ktorou nikto nic nemieni robit...novy monument?
19. október 2015

Ján Arko

Dalsi priklad "funkcnosti" stavebneho uradu.:-) Oni tie zadky od stolov na stavby nevytiahnu a nevytiahnu. :-) Radsej budu problemy zadymovat. MOzno by to mohli kontrolovat aspon cestou z prace v piatok ked kratko po obede utekaju z prace. A ked neutekaju, tak je potom kontrola este jednoduchsia.
03. november 2018

Obyvatelka DNV

opravene

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania