Zničený a nebezpečný chodník

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Michal Lovás 12. októbra 2015

Ide o "chodník" v katastrofálnom stave za garážami na Teslovej ulici, ktorý je dosť využívaný. Chodník je zložený z kameňov, ktoré sa stále z chodníka odlamujú. Vchádza sa cez neho na detské ihrisko a teda dosť často ho využívajú aj mamičky s kočíkmi a deti. S kočíkom prejsť po tomto chodníku je veľmi náročné a kedže chodník je totálne rozbitý tak deti na ňom často padajú z čoho sú nepríjemné zranenia.
Mapa a popis v prílohe.

02. november 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.
Mestská časť Bratislava Ružinov spravuje chodníky prislúchajúce ku komunikácii III. a IV. triedy, ktoré ma podľa zverovacieho protokolu z roku 1992 zverené do správy. Uvedený chodník nie je prislúchajúci ku komunikácií a z uvedeného dôvodu nie je v správe Mestskej časti Bratislava Ružinov. Mestská časť nemôže vynakladať finančné prostriedky na opravu na údržbu majetku, ktorý jej nie je zverený. Podľa majetko-právnej informácie je pozemok vo vlastníctve štátu - Okresného úradu Bratislava.


kancelária starostu
04. júl 2017

Tomas

Rozbity betonovy chodnik

Betonovy chodnik by potreboval asfaltovu pokryvku. Pre kociky je takmer neprejazdny a pocas dazda sa vo vytlkoch vytvaraju mlaky.
06. júl 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Vašu aktualizáciu k podnetu. Preveríme ju a následne Vás budeme informovať.

S pozdravom

Oddelenie komunikácie a marketingu,
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania