Poškodenie áut pri výkopoch UPC

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Devínska Nová Ves

Vyriešený
meno
Lubo 13. októbra 2015

Pri výkopoch káblových rozvodov UPC odletujú kamene a štrk na zaparkované autá, pri sťažnosti okolia pracovníci na niekoľko minút okolo zbíjačky držia ochrannú plachtu, no po odchode "sťažovateľa" opäť pokračujú v práci necelý meter od zaparkovaných aut. Bez upozornenia na výkopové práce, zákazu státia apod. Policajti odkazujú na miestny úrad, ktorý stavbu povolil.

13. október 2015

Lubo

Hromadné poškodenie áut!!!

Pri výkopoch pre UPC dochádza k hromadnému poškodeniu zaparkovaných átu! Privolaná polícia ľudí odkazuje na UPC a miestny úrad. Čo ďalej? Kto zaplatí poškodenia? UPC???? Aktuálne sa kope a štrk lieta na metre ďaleko okolo ulice Ivana Bukovčana 2-6, už je poškodených aspoň 5 aut!!!
14. október 2015

jajbolina

A čo keby ste si zatioaľ preparkovali autá ďalej? Treba aj rozmýšľať.
15. október 2015

atómové digitálky

To sú naozaj tresky plesky.A čo keď majitelia áut nevedia ,že tam Pat a Mat došli pracovať,keď nie sú doma ,alebo jednoducho nie je kde preparkovať?
Čo keby sa o to, aby nič nezničili sa starali tamtí dementi?Ale načo kto ich skontroluje , a koho zaujíma ako sa práca vykonáva:
18. október 2015

Ľubica

Zo strany vyhotovitela je to porusenie zakona ak dochadza k poskodeniu majetku pri vykone akejkolvek stavby a zo zakona je povinny zabezpecit aby k skodam na majetku nedochadzalo . Stavebny Urad na MU DNV si znovu nevykonal svoju dozornu povinnost. Tam by mala putovat oficialna staznost aj hromadna...tu to nie je oficialne..
02. november 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
z hľadiska poškodzovania zaparkovaných áut je plne zodpovedný dodávateľ a investor.
MÚ DNV upozorňoval viackrát dodávateľa na poškodzovanie cudzích zariadení.

Náhradu škôd za poškodenie je potrebné si priamo uplatňovať u investora.

Ing. Oreský Karol,
Vedúci oddelenia výstavby, dopravy a životného prostredia
04. november 2015

Lubo

Nakoľko celý úrad mestskej časti o výkopoch vedel a schvaloval ich, bolo by fajn, aby zodpovednosť aj niesol a investora donútil v správnom konaní k náprave. Dať tam značku zákaz státia na 1 deň by nikoho nezabilo!!!!!!!!!! Apropo, doteraz nie sú chodníky po výkopoch dokončené!!! Jedná sa o pozemky mestskej časti, ale je po voľbách, takže bude tri roky ticho, však???
03. november 2018

Obyvatelka DNV

ulica je hotova

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania