Krivý chodník na Vranovskej ulici

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Ajeťák 19. októbra 2015

Na Vranovskej ulici prebehla kompletná rekonštrukcia chodníku, kde bol odstránený pôvodný asfalt, vybetónované nové obrubníky a následne natiahnutý nový asfalt. Ale krivosť chodníka sa nezmenila, po dlhšom čase od dažďu, sú na ňom mláky, keď prší, tak sa okolo niektorých mlák ani nedá prejsť, iba cez trávnik. Prosím o nápravu, v zime tam kľudne môže voda zamrznúť a to môže, a bude nebezpečné...

21. október 2015

Odpoveď samosprávy

Obhliadkou dňa 21.10. 2015 na Vranovskej 61-67, niekoľko hodín po daždi, neboli zistené nedostatky na chodníku (prikladáme foto).
Voda, ktorá stojí na chodníku - viď. foto Vranovská z podnetu- bolo pravdepodobne fotené ihneď po daždi. Nakoľko v dňoch 20-21.10.2015 boli silné a dlhodobé zrážky, voda z chodníka nestačila odtiecť za tak krátky čas. Pri spádovaní chodníka sa muselo rešpektovať aj výškové osadenie kanalizačných poklopov.


mestská časť BA-Petržalka
30. november 2015

Ajeťák

Prosím o prehodnotenie "vyriešenosti" tohoto podnetu, dnes po pár kvapkách bol chodník mokrý, čo je v poriadku, ale zas sa tam tvorili mláky, ale iba v určitej časti chodníka,...takže to nie je kvôli spádovaniu kanálových poklopov ale odfláknutá práca robotníkov...prosím, dajte to do poriadku a nevyhovárajte sa, že keď tam prídete a neprší tak je všetko ok...ďakujem.
23. december 2015

Odpoveď samosprávy

Obhliadkou už z októbra t.r. neboli zistené podstatné nedostatky na chodníku.

mestská časť BA-Petržalka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania