Odstránenie vraku

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 10. októbra 2012

3 mesiace blokuje parkovacie miesto priamo oproti vchodu na Topoľčianskej 20 v Petržalke vrak automobilu s evidenčným číslom BL 372 DA.

15. október 2012

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

pracovníci oddelenia životného prostredia vykonali dňa 15. 10. 2012 kontrolu daného miesta a uvedené vozidlo Škoda Felicia bordovej farby, evidenčné číslo BL 372 DA, zadokumentovali. Zákon č. 223/2001 Z. z. o odpadoch nám dovoľuje odstraňovať vozidlá s evidenčnými číslami len na určené parkovisko, ktoré však MČ Petržalka nemá. Preto požiadame dopravný inšpektorát PZ o zistenie majiteľa, ktorého následne upozorníme na odstavené havarované vozidlo. V prípade, že si majiteľ vozidlo neodstráni ani nespojazdní, požiadame Obvodný úrad pre cestnú dopravu a pozemné komunikácie o vyradenie vozidla z cestnej premávky a následne z evidencie PZ. Až po jeho vyradení z policajnej evidencie môžeme dať vozidlo odstrániť.

Pre úplnosť dodávame, že uvedené vozidlo pri poslednej kontrole, ktorú sme vykonali dňa 28. 08. 2012 na Topoľčianskej ulici, tam odstavené nebolo.

Milka Podmajerská
vedúca Kancelárie starostu
Miestny úrad Bratislava-Petržalka
16. november 2012

Anonymný užívateľ

Tvrdenie "Pre úplnosť dodávame, že uvedené vozidlo pri poslednej kontrole, ktorú sme vykonali dňa 28. 08. 2012 na Topoľčianskej ulici, tam odstavené nebolo." nie je pravdivé. Toto tvrdenie som preveril u vlastníkov bytov na Topoľčianskej 20 a dosvedčili, že táto červená felícia bola na parkovisku už v auguste 2012.
04. december 2012

Anonymný užívateľ

Dobrý deň.
Vrak, ktorý bol predmetom podnetu bol z verejného parkovacieho miesta odstránený pravdepodobne jeho vlastníkom po upozornení vlastníka zo strany mestskej časti.
Ďakujem.
R.Berg
24. máj 2013

Martin

Vám asi šibe....taká pekná Felícia a zničená...Hanba!!!Fuj!!!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania