Chýbajúci spomaľovač na Púpavovej 57

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Karlova Ves

Uzavretý

Na danom mieste (Púpavová ul.) chýba spomaľovač pre autá, ktoré prichádzajú z jednosmerky, kedže k radovej zástavbe je urobený vjazd v blízkosti ústia jednosmerky do križovatky a z toho dôvodu hrozí často kolízia (vodiči v jednosmerke si totiž nemusia uvedomiť stret s protiidúcim vozidlom).

09. november 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za podnet. Mestská časť neuvažuje o osadení spomaľovacieho prahu v danom úseku, nakoľko vodičov prichádzajúcich z jednosmernej Púpavovej ulice informuje o zmene organizácie dopravy dopravná značka A 21 Obojsmerná premávka.

Značku A 21 Obojsmerná premávka osadíme viditeľnejším spôsobom.

Podnet je vyriešený.

Pavel Vrabec
Oddelenie dopravy a životného prostredia
Miestny úrad mestskej časti
Bratislava-Karlova Ves
Nám. Sv. Františka 8
842 62 Bratislava
05. január 2016

Stanislav Mizera

Vážený pán Vrabec!
Riešenie z Vašej strany pokladám za absolútne nevyhovujúce.
Dôvod: Vodiči prichádzajúci z jednosmernej ulice na obojsmernú, tak ako to vidno značkou obojsmernej ulice, idú do zákruty a oproti idúce autá vchádzajúce do obytnej zony, nemajú prehľad o situácii v jednosmernej ulici z dôvodu zaparkovaných áut po pravej strane ulice. Dochádza ku kolíziam a nepríjemným stretom vodičov z nepochopenia vodiča jednosmernej prevádzky pre uvedenú neprehľadnosť, nehovoriac o tom a môžete sa presvedčiť v križovatke často parkujú autá. Mestská polícia občas dáva papuče na tieto autá, ale bezvýsledne, naposledy asi pred 2 rokmi.
Žiadame o riešenie tejto situácie aspoň retardermi, čo by umožnilo prehladne a včas prejsť automobilom do obytnej zony.
Za porozumenie veľmi pekne ďakujem a dúfam, že aspoň v tomto volebnom období dôjde k náprave, ked v minulosti sme neboli úspešní.
S pozdravom MUDr. Mizera Stanislav, obyvateľ na ulici Púpavová 83, Bratislava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania