Poškodený chodník na Čapkovej ul.

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

Neriešený
meno
Hana Ondrejičková 22. októbra 2015

Chodník na ľavej strane Čapkovej ulice pri dome č.1 je poškodený. V asfalte sú diery, ktoré sa postupne stále zväčšujú, drobí sa z nich podklad, uvoľňujú sa okrajové dlažobné kocky. Poškodenie spôsobili ťažké mechanizmy, ktoré zabezpečujú rekonštrukciu domu na Čapkovej č.5. Prosím o preskúmanie stavu a zabezpečenie opravy. Ďakujem

27. október 2015

Odpoveď samosprávy

Bola vykonana obhliadka s foto dokumentaciou a za slana na prislusne oddelenie.


Peter Svitek
inšpektor verejneho poriadku
Mestsky urad - Stare mesto
Vajanskeho nabrezie 3
22. marec 2017

Hana Ondrejičková

Ubehlo jeden a pol roka od zaslania môjho podnetu, ale nič sa nevyriešilo. Poškodenie chodníka sa vplyvom počasia stále zhoršuje, jamy sú väčšie a hlbšie, úlomky asfaltu a štrk znečisťujú ulicu. Žiadam o opravu poškodeného chodníka.
22. marec 2017

Hana Ondrejičková

Nerozumiem Vašej odpovedi: "S ľútosťou Vám oznamujeme,
že pri riešení podnetu Poškodený chodník na Čapkovej ul. do dnešného dňa nedošlo k pozitívnej náprave a z tohto dôvodu podnet označujeme ako neriešený."

Znamená to, že sa podnet už nebude vôbec riešiť? Akým spôsobom mám postupovať, aby sa chodník konečne opravil? Odkaz pre starostu je iba "lampáreň"?
23. marec 2017

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

vzhľadom na to, že ste poukázali na pretrvávanie problému, zmenili sme status podnetu na "neriešený" (preto Vám prišla spomenutá správa) a opätovne ho zaslali samospráve s prosbou o vyjadrenie.

S pozdravom

Martin Kollárik
[email protected]
23. marec 2017

Hana Ondrejičková

ďakujem, len som nevedela definíciu pojmu "neriešený". Prajem pekný deň. H.Ondrejičková
04. január 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, pani Ondrejčíková,

ďakujeme za Váš podnet.

Pri spätnej kontrole neriešených podnetov sme Vašu správu preverili. Chceli sme Vás informovať, že sme sa pre časový rámec podania podnetu rozhodli podnet klasifikovať ako “Uzavretý”. Za neskoré spracovanie sa ospravedlňujeme. Podnety a pripomienky obyvateľov mestskej časti pre nás tvoria hodnotnú spätnú väzbu. Na komunikácii a transparentnosti v tejto oblasti budeme aktívne pracovať.

V prípade ďalších podnetov sa na nás môžete opäť kedykoľvek obrátiť.
Ďakujeme veľmi pekne za Váš čas a pochopenie.

S pozdravom

Samuel Zahradník, Oddelenie komunikácie, Miestny úrad Staré Mesto
05. január 2023

Hana Ondrejičková

To je neuveriteľné. Po 5 rokoch mi odpoviete že podnet je "uzavretý". Nerozumiem, je uzavretý preto lebo je to už premlčané, a teda problém pre vás už neexistuje? Alebo je to preto, lebo chodník je už opravený. Náš chodník sa medzičasom totiž opravil, ale iba vďaka tomu, že sa tam robil nový rozvod plynu a po výkopových prácach to museli vyasfaltovať. Ináč by sme asi stále chodili po kráteroch.
Žiaľ, chodník na náprotivnej strane - pravá strana Čapkovej ulice (v smere od križovatky s Hlbokou, hore) - je stále viac v katastrofálnom stave. Podnet k tomu už dávno dávali naši susedia z Čapkovej č.2.
Je mi to ľúto, lebo my obyvatelia platíme nemalé dane. To aby bol chodník vyasfaltovaný, nepovažujem za luxus.
05. január 2023

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom,

Barbora Peregrim
Odkaz pre starostu
[email protected]
15. máj 2023

Michal

Očividne ste sa pokúsili pozatvárať všetky staré podnety, aby ste si nahnali pekné čísla, ale v realite ste nič neurobili. Budeme na to pamätať, keď starosta bude ukazovať, ako sa zlepšil v riešení podnetov.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania