Inštalácia semaforov pri ÚNSS

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený

Z dovodu zaistenia bezpecnosti chodcov prosime nainstalovat semafory pri priechodoch pre chodcov (Karloveska, zastavka elektriciek Borska). V blizkosti sa nachadza UNSS, zakladna skola a umelecka skola.

30. október 2015

Xena

Ad: Určuje sa
Zrejme ide o kompetenciu magistrátu....
01. november 2015

Lukáš

Nakolko sa chysta premiestnenie daneho priechodu pocas rekonstrukcie elektrickovej trate, ktora by mala zacat v roku 2016, tak sem semafory zrejme neumiestnia. Ale pocas rekonstrukcie trate by sa mohli instalovat k novemu priechodu. Momentalne sa vypracovava projektova dokumentacia, tak pokial nie je este hotova, je tu este moznost na instalovanie semaforov.
02. november 2015

Xena

Vďaka za informáciu. To by bolo fajn:-))
05. október 2019

Zuzana

Dobry den, chcem sa spytat, ci by bolo mozne instalovanie semaforov cez cestu od Pupavovej ulice k ZS Karloveska 61 (zastavka Borska) pocas, aj po rekonstrukcii radialy. Nase deti a mnoho inych tadial denne prechadzaju do skoly a je to pre nich narocne - dve hlavne cesty, elektrickove priecestie a este jedna vedlajsia cesta. Viackrat tam uz zrazili auta ludi (posledne synovho spoluziaka). Bojime sa aj o nase deti. Dakujem. Zuzana
08. október 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. O vašom podnete sme informovali Sekciu dopravy.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava
08. december 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

projekt modernizácie električkovej trate v Karlovej Vsi rieši umiestnenie priechodu pre chodcov pri zastávke MHD Borská v novej polohe. Nový priechod pre chodcov nebude riadený cestnou dopravnou signalizáciou, bude však obsahovať nové bezpečnostné prvky, ktoré upozornia vodičov na prítomnosť chodcov. Vo vozovke budú inštalované preblikávajúce LED pásiky a pri električkovej trati budú osadené zahradzovacie stĺpiky so zvukovou a svetelnou výstrahou upozorňujúcou na prichádzajúcu električku.

S pozdravom

Oddelenie dopravného inžinierstva
Hlavné mesto SR Bratislava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania