Udrzba zelene Svatoplukova ulica19-23 vnutroblok 23.10.2015

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

V riešení
meno
sused susedovic 25. októbra 2015

Dobry den, predpokladam, ze na margo aktualnych burlivych diskusii na temy parkovania a zelene na svatoplukovej ulici, odbor zivotneho prostredia zorganizoval upravu zelene vo vnutrobloku Svatoplukovej 19-23. Tato akcia je vysoko vitana a mnou v tejto lokalite este nevidana. Len ma zaraza, ze preco je za peniaze nasich danovnikov na mieste 9ks pracovnikov, pricom pracu vykonava zhruba tretina z nich? Aka je koordinacia zo strany MU? Taktiez by mna, a myslim ze aj ostatnych danovnikov v tejto krajine, zaujimal vykaz prac z danej lokality....ten by mal odzrkadlovat max 3 clovekohodiny....

PS: par dni dozadu bola vykonana obhliadka miesta uradnickou z odboru zivotneho prostredia. Skoda, ze sa viac venovala subjektivnej emocnej debate ako vydefinovaniu rozsahu prac.

25. október 2015

orel skalný

suhlasim s p.Palla ziadam o zverejnenie vykazu prac v danej lokalite BA.
26. október 2015

Ružinovský Podnik

Dobrý deň,za RPVPS a.s. Vám oznamujeme, že v čase vyhotovenia fotografie sa naši zamestnanci zišli z dôvodu obednajšej prestávky a kontroly náradia a dohody ďaľších pracovných výkonov.
26. október 2015

Jana Nováková

A čo je na tom zlé, že ich je 9 ? Mimochodom, na obrázku som ich napočítala 5 :)
A skôr sa mi zdá, že emočný je Váš príspevok ....
27. október 2015

Jaro

Orel, zverejnuj svoj vykaz prace.
28. október 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
o stanovisko sme požiadali nášho dodávateľa:
V čase vyhotovenia fotografie sa naši zamestnanci zišli z dôvodu obednajšej prestávky a kontroly náradia a dohody ďaľších pracovných výkonov.

kancelária starostu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania