Krajinská-Neporiadok v okolí zastávky MHD Nemocnica

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Podunajské Biskupice

Uzavretý
meno
Milan 28. októbra 2015

Na zastávke mhd Nemocnina Podunajské Biskupice je neustály neporiadok. Upratovať som tam nevidel ešte nikdy nikoho. Ak si chcete naplniť mestskú kasu, navrhoval by som tam posielať aj hliadky mestskej polície. Pri sankciách 33 eur za fajčenie na osobu, tam máte zaručený príjem 1000 eur denne .Pani starostka PhDr. Ožvaldová, prosíme Vás sa starať aj o iné zastávky MHD ako len o tie, ktoré sú v okolí Vášho úradu. Táto zastávka je azda najškaredšou zo všetkých a pri tom je na hlavnom ťahu, kde prechádza denne stovky áut. To má byť vizitka PB? Ako by sa Vám páčilo, keby bol takýto bordel na Trojičnom námestí? A pri tom by stačilo ju celú vymeniť za priehľadnú ako je aj na druhej strane cesty. A keď už sme pri tom aj posunúť, keďže autobusy permanentne blokujú vjazd na súkromný pozemok.

28. október 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Za poriadok a čistotu na zastávkach mestskej hromadnej dopravy zodpovedá Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy, ako správca komunikácie a priľahlých chodníkov, do ktorých spadajú aj zastávky MHD. Váš podnet bude odstúpený na riešenie Magistrátu hlavného mesta, resp. prevádzkovateľovi mestskej hromadnej dopravy a to Dopravnému podniku Bratislava.

Mgr. Monika Kovácsová
ref. dopravy a miestnych komunikácií
MiÚ Podunajské Biskupice
12. január 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Predovšetkým sa ospravedlňujeme za reakciu, ktorá prichádza až po niekoľkých rokoch. Po nástupe nového vedenia mestskej časti v roku 2022 sme z minulých období zdedili túto agendu, žiaľ v takomto stave a postupne sa snažíme všetky otvorené podnety (napriek svojej v mnohých prípadoch už neaktuálnosti) uzavrieť. Ďakujeme za pochopenie a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu pri riešení podnetov - v reálnom čase.

S prihliadaním na termín podnetu, zástavka bola od toho času niekoľkokrát vyčistená.

S pozdravom

Oddelenie životného prostredia, odpadového a cestného hospodárstva

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania