Nedoriešená prestavba komunikácie

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Ovia 05. novembra 2015

Pred Tesco Express, co bolo posledne miesto s autami v pesej zone medzi Kraskovou a Rackom, sa po case, ked tam pre rekonstrukcie cesty nestali, opät auta vracaju. Mesto navyse odstranilo reklamny stlp, po ktorom ostala medzera, cez kt. mozu auta vliezt kdekolvek do pesej zony. Hl. ze sa pridali semafory a urobil prechod vratane cyklotrasy, co vsetko je super, no ak auta budu na dane miesto vchadzat aj z neho vychadzat, bezpecnost ani plynulost sa nedosiahne. Snad tam teda mesto da zabranu, cim sa dana zona po rokoch vyriesi, pritom staci tak malo.

25. november 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

O stanovisko k podnetu sme požiadali príslušné odborné oddelenia Magistrátu hl. mesta. Predmetná stavba križovatky Račianska - Kominárska ešte nie je ukončená a teda ani skolaudovaná. Zaoberať sa podnetom k osadeniu zábran je predčasné.

Oddelenie komunikácie a marketingu
Hlavné mesto SR Bratislava
10. december 2015

Ovia

auta tam jazdia v pesej zone, kedze je to jedine miesto, kadial do nej mozu vojst, netreba snad cakat na kolaudaciu, aby sa mohli osadit stlpiky, ktore tomu zabrania a ktore su v danej zone pri vsetkych dalsich vjazdoch
09. február 2018

Martin U

na tomto mieste boli pridané zábrany vo forme biskupských klobúkov

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania