Dlhodobá rozkopávka na Pribišovej 47

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Karlova Ves

Vyriešený
meno
Andrea B 05. novembra 2015

Pred garazovym domom na Pribisovej 47 (pred restauraciou Mexiko) je dlhodobo rozkopany chodnik. Rozkopavka je prekryta OSB doskami, ktore sa ale vplyvom mokreho pocasia rozpadavaju, prehynaju, zacina to tam byt nebezpecne. Uz tam pribudli aj nove dosky na prekrytie tych starych.
Blizi sa zima, uz teraz je nebezpecne chodit po nich. Ide o chodnik, kade chodia rodicia s detmi do skoly, na ihriska a pod.
Dakujem.

08. december 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za podnet. Rozkopávku evidujeme a nakoľko spoločnosť, zodpovedná za rozkopávku, dlhšiu dobu napriek prísľubom nereaguje na naše výzvy na nápravu, bude začaté správne konanie.

Pavel Vrabec
Oddelenie dopravy a životného prostredia
Miestny úrad mestskej časti
Bratislava-Karlova Ves
Nám. Sv. Františka 8
842 62 Bratislava
14. december 2015

Julius Viršik

Dobrý den, situácia je nezmenená, dokonca je výkop na parkovisku pred budovou! Ako je mozné aby ten, kto mal povolenie na výkop, ak ho mal, ho nechal v takomto stave vyse pol roka? Cakame kym napadne prvy sneh a prizabije sa tam prvy clovek???
14. december 2015

Andrea B

Dokonca cca 2 tyzdne dozadu bola v OSB doske riadna diera; vyzeralo to ako prepadlina. Naozaj je len otazkou casu kedy sa tam niekto dolame.
15. február 2016

Andrea B

Dobry den, chcela by som sa informovat v akom stave je riesenie tohto podnetu, nakolko vizualne k lepsiemu sa nic nepohlo. Dakujem.
20. apríl 2016

HP

Rozkopaný chodník je tu už rok. Je to vôbec možné? Drevotrieskové dosky OSB sú už v stave, kedy môže dôjsť k prepadnutiu a ublíženiu na zdraví. Má zhotoviteľ povolenie na stavbu (ak vôbec také je), časové obdobie od-do?
Prosím o intervenciu.
25. apríl 2016

Andrea B

Tento podnet bude mat zjavne nejaky vacsi hacik, ak nie rovno hak, kedze nikomu nevadi, ze je to uz rok rozkopane.
25. apríl 2016

Michal Molčányi

25. januára 2016 bolo pre rok 2016 na zasadnutí komisie dopravy MiZ MČ Bratislava - Karlova Ves schválené odporúčanie ucelenej opravy komunikácie "chodník pozdĺž Pribišovej 47" (http://www.karlovaves.sk/wp-content/uploads/zapisnica-25.1.2015.pdf - bod 6A). Nie som si istý, ale možno ide práve o túto rozkopávku.
28. február 2017

Michal Molčányi

Rozkopávka bola v priebehu roka 2016 zasypaná a zabetónovaná. Dodnes však nebol na chodníku obnovený asfaltový povrch. Prosím preto o úplne dokončenie rozkopávky a návrat do pôvodného stavu. Ďakujem.
04. apríl 2017

Michal Molčányi

Asfaltový povrch bol obnovený. Ďakujem.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania