Provizórne zakrytá šachta

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Podunajské Biskupice

Vyriešený
meno
Vladimír Čech 09. novembra 2015

Zo zadnej strany domu Bieloruská 7 je v trávniku nedostatočne, iba tenkou doskou, zakrytá šachta. Je potrebné zakryť betónovým poklopom.

22. december 2015

Eva

Dobrý deň,
dovolila by som si pourgovať tento problém .
Z obrázka vidno blízkosť chodníka vedúceho na zastávku tzn.ide o frekventovaný úsek.Prípadný sneh šachtu zakryje a hrozí vznik úrazu.
Prosím kompetentných o urýchlenú nápravu.
Ďakujem
Eva
23. december 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

V priebehu dnešného dňa bude pracovníkmi miestneho úradu Bratislava Podunajské Biskupice Vami uvedená šachta preložená betónovou platňou.

s pozdravom

Ing. Vandriak Eduard
ved. ref. ŽP,OaCH
MiÚ Podunajské Biskupice
19. január 2016

Eva

Dobrý deň,
potvrdzujem, že šachta bola prekrytá kusom betónu - ďakujem.Predpokladám, že išlo o dočasné riešenie a na jar bude betónový kus bude vymenený za "officiálny" liatinový poklop, ktorý nebude vytŕčať nad zemou.Navrhujem, aby toto ako bonus zabezpečila firma, ktorá na jar bude riešiť podnet https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/23711/devastacia-okolia-po-pokladke-potrubia, tak ako prisľúbila pani Kovácsová z ref. ŽP,OaCH MiÚ Podunajské Biskupice.
Prosím, aby podnet zostal teda ešte otvorený až do finálneho doriešenia.
Ďakujem.
Eva
19. január 2016

Vladimír Čech

Betónové kryty sú bezpečnejšie, nakoľko nehrozí ich ukradnutie. Preto som aj v podnete žiadal práve o betón. Terénna nerovnosť je omnoho menej riziková ako otvorená jama.
20. január 2016

Eva

Dobrý deň,
asi som príliš detailista a estét, ale domnievam sa, že keď sa niečo robí, má sa to upraviť poriadne.Nemám nič proti betónovému poklopu, ale nech je to poklop, nie kus betónu.Existujú inak aj PVC poklopy s nosnosťou do 200kg...
Ďakujem
Eva
PS: Vlado, dúfam, že ma za tento koment nezabiješ, ak sa niekedy stretneme na
nejakej akcii Zelenej hliadky ;)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania