Latorická-Zápach zo Slovnaftu

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Podunajské Biskupice

Uzavretý
meno
Peter 12. novembra 2015

Dobrý deň,

bývam na Latorickej ulici v Bratislave a včera večer, celú noc a tiež dnes ráno sa zo Slovnaftu šíril neznesiteľný zápach. Nebolo možné otvoriť okno. Tento zápach sa objavuje v Podunajských Byskupiciach často. Obávam sa o svoje zdravie a o zdravie svojej rodiny.

Prosím o preverenie, akého pôvodu je tento zápach, resp. akého pôvodu sú pevné častice spôsobujúce tento zápach.

Zvažujem žalobu na spoločnosť Slovnaft za všeobecné ohrozenie a obťažovanie.

Obrázok je ilustračný, zápach sa mi odfotografovať nepodarilo :)

dakujem

12. november 2015

atómové digitálky

Peter,už nepíš takéto veci.
Už sa vo svete stalo ,že ludia od smiechu umreli.Čo chceš aby sa to isté stalo aj niekomu v Slovnafte?
13. november 2015

Marek

Som zvedavy na odpoved zo Slovnaftu. K zalobe sa pripojim.Bez srandy.Jedna vec je vyhlasit,ze je vsetko OK,ale druha vec je realita,ktora z tych kominov ide von. Nedavno som si na okne nasiel cierny popolcek. Slovnaft sa ani nevyjadril. Ale vzorku mam odlozenu, da sa poslat na rozbor. A ked sa moc nastvem,rad si ho zaplatim. K tej zalobe sa to bude hodit.
13. november 2015

atómové digitálky

Slovnaft otravuje hlukom a smradom , aj svetelným smogom , tisíce, čo, desaťtisíce ľudí snáď v okruhu dvadsať-tridsať km. Čo myslíte prečo? Máte za to ,že už sa mu trasú od strachu komíny. Kým vás-nás nebudú tisíce tak sa to nezmení. Takže sa to nezmení.
16. november 2015

Miriam

Ja byvam od NC Hronu par metrov, cize blizko latorickej, ale smrad so Slovnaftu som veru nezacitila, ale to co nam strpcuje kazdodenny zivot je zapach z cisticky, neustaly zapach kanalizacie, ci je rano ci je vecer neda sa vetrat ani pred spanim, niekedy ked viac fuka tak nam smrad nabehne aj cez zatvorene okna. Smrad zumpy a hnoja mame dennodenne v nose, uz pisali o modernizacii cisticky ale nic z toho mi v PB nepocitujeme k lepsiemu.
12. január 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Predovšetkým sa ospravedlňujeme za reakciu, ktorá prichádza až po niekoľkých rokoch. Po nástupe nového vedenia mestskej časti v roku 2022 sme z minulých období zdedili túto agendu, žiaľ v takomto stave a postupne sa snažíme všetky otvorené podnety (napriek svojej v mnohých prípadoch už neaktuálnosti) uzavrieť. Ďakujeme za pochopenie a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu pri riešení podnetov - v reálnom čase.

Uvedený podnet už nevieme v súčasnosti preveriť. Prosíme admina o uzavretie.

Oddelenie životného prostredia, odpadového a cestného hospodárstva

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania