Vyschnuté a chýbajúce stromy na Kraskovej ulici

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 18. októbra 2012

Chcel by som sa informovať, v akom stave sú mladé stromčeky na Kraskovej ulici. Niektoré z nich sú už vypílené, niektoré vyschnuté a väčšina z nich má posledné 2 roky polosuché listy počas celého roka. Vedeli by ste na miesto poslať odborníka, aby stav stromčekov preveril? Vedeli by ste zabezpečiť náhradnú výsadbu namiesto vyschnutých a vypílených stromčekov? Ďakujem.

02. november 2012

Marek Tettinger

Pekný deň,
ďakujeme za podnet. Na stromy sa boli pozrieť pracovníci oddelenia životného prostredia spolu s pracovníkmi EKO - podniku VPS. Na základe tejto kontroly konštatovali, že stromy, ktoré sa tam momentálne nachádzajú nie sú ešte suché, len po horúcom lete kvôli nedostatku vody predčasne zhodili listy. Tie, ktoré bolio suché, už boli odstránené. V priebehu novembra budú do 2 voľných štvorcov vysadené javory. V budúcom roku, ak to bude možné, doplníme aj ostatné voľné štvorce. Starostlivosť o vysadené stromy zabezpečuje EKO - VPS.
S pozdravom

Marek Tettinger
hovorca BANM
03. november 2012

Odpoveď samosprávy

Pekný deň,

ďakujeme za podnet. Na stromy sa boli pozrieť pracovníci oddelenia životného prostredia spolu s pracovníkmi EKO - podniku VPS. Na základe tejto kontroly konštatovali, že stromy, ktoré sa tam momentálne nachádzajú nie sú ešte suché, len po horúcom lete kvôli nedostatku vody predčasne zhodili listy. Tie, ktoré boli suché, už boli odstránené. V priebehu novembra budú do 2 voľných štvorcov vysadené javory. V budúcom roku, ak to bude možné, doplníme aj ostatné voľné štvorce. Starostlivosť o vysadené stromy zabezpečuje EKO - VPS.

S pozdravom

Marek Tettinger
hovorca BANM
17. november 2012

Anonymný užívateľ

Podnet je vyriešený. Stromčeky boli vysadené. Ďakujeme.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania