Opustené vozidlo na Starých gruntoch 9/A

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Karlova Ves

Vyriešený
meno
Andrej 22. novembra 2015

Poprosím o vyzvanie majiteľa alebo odstránenie opusteného vozidla zaberajúceho parkovacie miesto. TK a EK platné do júna 2013.

09. december 2015

Odpoveď samosprávy

Dobry den.
Po vykonani a vylustrovani majitela vozidla prostrednictvom KRPZ majitela vozidla vyzveme na jeho odstranenie.
Dakujeme za upozornenie.

Halina Trubinyiova
oddelenie dopravy a ZP
MiU MC Bratislava- Karlova Ves
16. marec 2016

Odpoveď samosprávy

Dobry den. Nakolko majitel s nami nekomunikuje, podali sme podnet na Okresny urad, na neplatnu emisnu a technicku kontrolu. Tam voci majitelovi zacnu dve spravne konania, vo veci neplatnej EK a TK a vo veci vyradenia vozidla z premavky na pozemnych komunikaciach. Az potom vieme dat vozidlo odstranit, kedze ma ECV.

Halina Trubinyiova
oddelenie dopravy a ZP
MiU MC Bratislava - Karlova Ves
11. november 2016

Martin Jankovič

Vážená pani Trubínyiová, postúpenie podnetu na OU nerieši problém s parkovacími miestami.

A to nekomentujem fakt, že pri výstavbe bytového domu Staré grunty 9/A - 9/C bol developer zaviazaný od MU Karlova Ves vybudovaním parkoviska pre návštevníkov bytového domu. Zároveň sme boli "majitelia parkovacích miest" v čase cca. 1 roka po dostavbe obmedzovaní vtedajším šéfom oddelenia dopravy a ZP MU Karlova ves a nemohli sme si vlastné zakúpené parkovacie boxy označiť vodorovným a zvislým značením.

Developer tieto boxy dobudoval a situácia dnes je:
Cez týždeň sú miesta blokované dedinčanmi, ktorí tu zaparkujú motorové vozidlá a idú na MHD, prípadne zamestnancami okolitých firiem. Cez víkend sú miesta obsadzované návštevníkmii ZOO, pretože zoo má katastrofálny nedostatok parkovacích miest. A to nekomentujem ten bordel všade naokolo, čo po týchto návštevníkoch ostáva.

Neviem ako ostatným, no mne osobne tento stav lezie poriadne na nervy. Na čo bol teda developer nútený dobudovať parkovacie miesta? Pre dedinčanov ako záchytné parkovisko, lebo to majú blízko k zastávke MHD? Či návštevníkov ZOO, lebo to majú blízko do ZOO? Či pre zamestnancov okolitých firiem?

Bola to zbytočná buzerácia. pre developera zbytočné náklady a parkovisko vybudované pre návštevy bytového domu Staré grunty 9/A - 9/C supluje nedostatočné kapacity naokolo.

Navrhnite, ako sa máme brániť nakoľko tieto miesta sú vybudované pre potreby návštev bytového domu?
23. august 2018

Odpoveď samosprávy

Na uvedenom mieste sa toto vozidlo nenachadza.

Halina Trubinyiova
oddelenie dopravy a ZP
MiU MC Bratislava - Karlova Ves

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania