Oproti Klincovej 16 auto s papučou

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Vyriešený
meno
obcan 23. novembra 2015

Na trave oproti Klincovej 16 je uz 3 tyzdne zaparkovane vozidlo VW s papucou, SPZ BL 921 DE.

24. november 2015

Klára

A čo teraz? Dostal papuču lebo parkoval ako kretén. Niekto sem dával podnet, že tam autá parkujú, tak policajti asi dali autu papuču.
24. november 2015

obcan

re Klara: Ospravedlnujem sa, ze som nenapisal podrobnejsi komentar. MU Ruzinov v inom podnete sa vyjadril, ze zabezpeci zabrany, aby na tomto pozemku vozidla neparkovali. Podla odporucani domeny nema zmysel davat dokopy 2 zalezitosti, aj ked spolu uzko suviasia. Preto je tento podnet zadany osve. MU spolupracuje s MP, tak zabezpeci odtiahnutie tohto vozidla, a mozu pokracovat vo vybavovani zabran.. Dufam, ze to je postacujuce vysvetleni.
24. november 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
uvedený podnet si musí doriešiť majiteľ vozidla s mestskou políciou.

kancelária starostu
24. november 2015

obcan

re Kancelaria starostu: S Vasim stanoviskom nesuhlasim. V riesenie je podnet z 03.11.2015 "Parkovanie na pase zelene oproti Klincovej 1", kde ste sa vyjadrili, citujem:

"Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet.
Ide o jasné porušenie ustanovení zákona č. 8/2009 Z.z. o cestnej premávke.
Na mieste osadíme zábrany proti parkovaniu z lomového kameňa.
kancelária starostu"
Ospravedlnujem sa, parkujuce auto je Audi, nie VW.
Ale, ako je uvedeane v predchadzajucom komentari, kedze podnet indikuje, ze vozidlo je tam odstavene dlho a Vy chcete tuto situaciu riesit osadenim zabran, tak vybavte s MP (spolupracujete s nou), aby vozidlo dali odtiahnut. Preco to mame riesit my, obcania???!!!! Samozrejme, ze je vec majitela a MP, ale pokial tam auto stoji dlho (takmer 3 tyzdne!), je to odstavene vozidlo a to je vo Vasej kompetencii s MP tento problem riesit. Ako inaksie chce MU dotiahnut prislub riesenia nelegalneho parkovania, ked tam dotycny bude parkovat aj trebars mesiac? Tento Vas postoj je absurdny.
25. november 2015

obcan

Rozhodne nesuhlasim so statusom podnetu ako "vyrieseny". Vozidlo AUDI BL921DE je stale zaparkovany na zelenom pase (3 tyzdne) s papucou od MP. Kancelaria starostu by mala citat komentare obcanov; MU Ruzinov je spravcom daneho pozemku a ma teda MU povinnost dohodnut sa s MP o odtiahnuti vozidla, kedze majitel nejavi zaujem zalezitost vybavit. MC zabezpeci osadenie zabrany, ako je zmienene v komentari z 24.11.2015, aby tam nik neparkoval.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania