Bezpečnostné osvetlenie na priechode na M. Sch. Trnavského

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Lukáš 24. novembra 2015

Už približne pol roka nefunguje bezpečnostné osvetlenie na priechode pre chodcov, ktorý sa nachádza pri Iuvente v Karlovej Vsi. Funguje len výstražné osvetlenie zabudované na značkách, ale LED osvetlenie integrované v ceste už nesvieti a ani nebliká. Poprosím o opravu.

07. december 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
ďakujeme za Váš podnet. Ako nás informoval správca komunikácie, LED osvetlenie vo vozovke je zničené prevádzkou a nie je ho možné opraviť. V prípade pridelenia finančných prostriedkov dáme predmetný priechod do rekonštrukcie po konzultácii s políciu a oddelením dopravy.


Oddelenie komunikácie a marketingu
17. december 2019

Lukáš

Podnet je možné uzavrieť bez riešenia, mesto nevedelo behom 4 rokov poruchu odstrániť a teraz je to už nerelevantné keďže sa buduje nový priechod.
26. február 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ospravedlňujeme sa, že sme na podnet v minulosti neodpovedali. Mrzí nás nedôsledná komunikácia z minulosti. Dnes sa snažíme o jej zlepšenie a v rámci toho sa vraciame aj k starším podnetom.
Ako ste správne uviedli v súčasnosti je už podnet vyriešený. Vozovka bola v Karlovej Vsi opravená v celej dĺžke rekonštruovaného úseku radiály. Svetlá vo vozovke tu už osadené nie sú. Namiesto toho sa pristúpilo k praktickejšiemu riešeniu. Výstražné svetlá pre chodcov sú integrované v stĺpikoch pri prechodoch cez električkovú trať a rozsvecujú sa v prípade blížiacej sa električky. Súčasťou je aj zvukové výstražné znamenie. https://www.facebook.com/166688783394167/videos/386882145951599
Ďakujeme za nahlásenie podnetu a veríme, že Vaša skúsenosť v budúcnosti bude s našou komunikáciou lepšia.

S pozdravom
Kto? Projektová kancelária sekcie dopravy
Kedy? 2020

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania