Nefunkčné verejné osvetlenie v Mlynskej doline

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 19. októbra 2012

Dobry den, chcel by som upozornit na nefunkcne verejne osvetlenie v Mlynskej doline v casti za byvalou Alibabou, kde su odstavene autobusy MHD. Lampy tam su, len nesvietia.

Dakujem

30. október 2012

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Zverejňujem stanovisko správcu osvetlenia Siemens:

"Výpadok verejného osvetlenia na otočke autobusov na Starých gruntoch bol spôsobený opätovným vandalizmom, odcudzením prepojovacích káblov verejného osvetlenia v rozsahu 3 káblových polí - cca 90m, ktoré sa nachádzajú za oplotením rozostavanej stavebne neukončenej budovy. Na tomto úseku cca 150m, sú opakované poškodenia neukončeného, do správy neodovzdaného zariadenia verejného osvetlenia. Cez predmetné zariadenie je však prevádzkovaná aj jestvujúca inštalácia verejného osvetlenia na otočke. Predchádzajúci vandalizmus - odcudzenie iného káblového prepojenia bol odstraňovaný v mesiaci august 2012 inštalovaním náhradného vzdušného prepojenia medzi stožiarmi.
Aj táto nová porucha napájacieho kábla, bola 25.10.2012 odstránená vzdušným káblovým prepojením."

Poruchy verejného osvetlenie môžete hlásiť priamo na 24-hodinový dispečing Siemens, tel.: 02/6381 0151

Mgr. Marek Papajčík
referát vzťahov s verejnosťou
Kancelária primátora hl. mesta SR Bratislavy
25. november 2012

kujon

Keby len nefunkcne, ale neexsistujuce! Cela ulica Stare Grunty je bez osvetlenia a chodnika, denne tade prechadza velke mnozstvo studentov po porozbijanej ceste a krajnici, ako keby ani ulica nebola sucastou hlavneho mesta SR, a Mlynska dolina miestom kde studuje buduca elita naroda! Na trase mal byt davno vybudovany chodnik a verejne osvetlenie! Taktiez je z miesta krasny vyhlad do Rakuska a na Sidlisko Karlova Ves. Pomohlo by teda vybudovanie aspon ostrovcekou s niekolkymi parkovacimi miestami a lavickou pre moznost vyhliadky. Dvojice ci jednotlivci v autach aj bez, co si chcu pozriet panoramu tak musia cupiet a postavat na rozjazdenej hline vedla cesty. Pritom cena pozemkov by sa v tej lokalite dala vyvazovat zlatom ale stav zodpoveda ktorejkolvek rozvojovej krajine v Afrike.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania