Prechod z Bratislavského hradu na zámockú ulicu

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

Neriešený
meno
Branislav Andreansky 25. novembra 2015

Turisti prechádzajúci z Bratislavského hradu na ul Zámocká sa na schodiskoch otáčajú a vracajú späť k zámku a hľadajú ďalšiu cestu na prechod do centra mesta. Tento zmatok spôsobuje nedostatocné oznacenie prechodu (vo vyhradených hodinách) a vizuálne uzavretý prechod kovovou bránou.

04. december 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

na základe podnetu občana a preverenia situácie si Vás dovoľujeme informovať, že dotazované schodisko sa nenachádza na pozemkoch patriacich Kancelárii Národnej rady Slovenskej republiky.

S pozdravom

JUDr. Zuzana Marková
JUDr. Zuzana Marková
odbor komunikácie s médiami a verejnosťou
KANCELÁRIA NÁRODNEJ RADY SLOVENSKEJ REPUBLIKY
19. marec 2022

Pozorovatel

Nie som sice pravnik, ale na LV8023 nevidim v tarchiach zapis, ze by mali vlastnici strpiet vstup a prechod cez svoj pozemok pre "hocikoho".
04. august 2022

Andrej

ale cele to bolo vystavane zo spolocnych penazi (nemyslim bytovky ale cesty pod hradom mury a priechody) tie bytovky tam neboli stastne umiestnene, ked to mesto povolilo nech teraz riesia problemy, ked povolovali takuto zastavbu priamo pod hradom (:D) mali riesit to aby sa dalo prejst a hradny areal ostal dostupny pre vsetkych
13. marec 2024

Peter Križan.

Tie chodníky tam boli skôr ako tie domy,a 1000 turistov denne ide po najširšom chodníku a skončí pred dverami nejakých lazníkov,pri tom Valo dal za sanáciu kopca 9,2 milióna eur a počuť iba nepredáme vas mafii.
13. marec 2024

Peter Križan.

Zaujímalo by ma ,kto si môže kupovať verejné chodníky.Pozerám na Javorínskej uprostred cesty je dobrý výhlad a tam by som si postavil niečo lacné a škaredé.a predzáhradku do nejakého parku by som dal.
S pozdravom Peter.
13. marec 2024

Odkaz pre starostu

Prosím diskutujúcich, aby sa v komunikácii na portáli vyjadrovali vecne a fakticky, a aby sa zdržali komentárov, ktoré môžu pri nesprávnej interpretácii navádzať k nevhodnému správaniu. Takéto komentáre sú upravované alebo mazané administrátormi.

Ďakujeme,

Administrátor Bratislava-Staré Mesto
Odkaz pre starostu
[email protected]
27. marec 2024

Peter Križan.

Jasné,,proste tie domy tam boli neskôr ako chodníky,a pred pol rokom boli zrušené vecné bremená aj právne,a okrem toho jak sa vyjadrujú ludia z teplárne o inakosti,myslím že inakší sú vozíčkári,a ludia čo nevedia slovensky,teda stovky turistov denne ide tam ,lebo pod schodami je napísané že Viedenská brána a keď ide okolo celého hradu príde na to že tá brána je stále zavretá a potom ide po najširšom chodníku a príde k bráne pri čajovni,kde má pár dolezencov pípák...Malo by byť jasne vyznačené ako sa dostanú k main gate.Proste je to hamba.
S pozdravom Peter.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania