Tma na Muškátovej

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Vyriešený
meno
MARTIn 30. novembra 2015

Na Muškátovej ulici sa vo vnútrobloku nachádza detské ihrisko s plochou cez ktorú dennodenne prejde množstvo ludí.vo večerných hodinách je toto miesto však zahalené do tmy čo radi využívajú skupinky podivných ludí sediacich na lavičkách do neskorej noci a tiež bezdomovcov ktorý si už ku lavičkám stihli poprinášať aj kartóny a iný bordel.navyše aj lampy ktoré sú pri bránach 2 až 20 občas neposlúchajú.už niekolko krát tieto spomínané skupinky ludí v noci vyčínali čo si odniesla zeleň pod oknami brány č 2 a 4.ktorá skončila rozhádzaná na ceste aj spomínanom ihrisku.Keďže obchod je otvorený až do 21:00 Človek má často strach tade prechádzať keĎ Vidí že tam niekto postáva alebo vidí skupinku opitých ludí.

03. december 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.
Počas tohtotýždňovej obhliadky všetky lampy svietili. Ak sa vyskytne porucha, volajte priamo na dispečing Siemensu a uveďte im, ktorá lampa nesvieti t.č. - 6381 0151.
Vnútroblok je osvetlený štandardne okrem detského ihriska, tie nie sú osvetlené ani inde v Ružinove. Ak by sa niekedy dobudovalo verejné osvetlenie, tak až v rámci rekonštrukcie ihriska. Zároveň sme požiadali mestskú políciu o častejšie vykonávanie kontrol v danej lokalite.



kancelária starostu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania