Nepojazdné auto

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 22. októbra 2012

Na parkovisku v Bratislave - Petržalke na Vranovskej ul. 61 je dlhodobo odstavené nepojazdné auto Opel Astra striebornej farby ktorej skončila STK a EK 04/2011. Žiadam Vás o odtiahnutie a vyriešenie tohto auta nakoľko v danej lokalite je veľký problém s parkovaním a parkovisko je naviac využívané aj klientmi železničnej stanice Petržalka. Parkovanie je neúnosné.
Ďakujem.

23. október 2012

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podľa našej evidencie ide o vozidlo s evidenčným číslom TV 503 AM. Toto vozidlo už riešime v súlade so zákonom č. 725/2004 Z. z. o podmienkach prevádzky vozidiel na pozemných komunikáciách. Požiadali sme dopravný inšpektorát PZ o zistenie majiteľa vozidla, ktorého následne upozorníme na stav vozidla. V prípade, že majiteľ vozidlo nespojazdní ani neodstráni, požiadame Obvodný úrad pre cestnú dopravu a pozemné komunikácie o vyradenie vozidla z cestnej premávky a následne z policajnej evidencie. Po jeho vyradení z policajnej evidencie dáme vozidlo odstrániť zmluvnou spoločnosťou.

Milka Podmajerská
vedúca Kancelárie starostu
Miestny úrad Bratislava-Petržalka
26. október 2012

Peter

uz tu len chyba odhad do kedy to bude cca vyriesene, rok dva? preco sa to nemoze odtiahnut hned? vsak ak nema STK nemoze jazdit, jedina moznost je otiahnut, tak naco cakat...?
18. december 2016

Edita Višvaderova

Auto tam nieje vyriesene

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania