Podchod Damborskeho

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení

V uplynulych dnoch bolo natrete zabradlie v podchode na zastavke Damborskeho. Zabradlie je vsak na viacerych miestach pri zemi odhrdzavene a teda uz davno nie pevne spojene so zemou. Je len otazkou kratkeho casu kedy sa cele zabradlie zvali. Preto nerozumiem, preco bola vynalozena tato zbytocna investicia z nasich prostriedkov a dalej sa pytam, kedy je v plane riadna rekonstrukcia tohto podchodu, ktory je v havarijnom stave - hrdzave a postupne odpadavajuce plechy zo stropov nastupista, potozbijane sklenne steny, znicene schody, zatekajuci strop pri dazdoch atd..

13. december 2015

Oliver

Myslim, ze tento podchod je vo vlastnictve bud magistratu alebo DPB (skor to prve) kde sa pod minulym vedenim "genialne" vynechala rekonstrukcia podchodu z planu modernizacie elektrickovej trate s tym ze snad to nikomu na hlavu nespadne.
13. január 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
ďakujeme za Váš podnet. Ako nás informoval správca, na podnet občanov bolo predĺžené zábradlie v podchode a nová časť bola natretá v rámci objednávky. Ostatnú časť natrel dodávateľ na svoje náklady. Rekonštrukcia podchodu bude realizovaná v rámci rekonštrukcie električkovej trate. Momentálne prebiehajú projekčné práce

Oddelenie komunikácie a marketingu
21. august 2016

Vladimír De Bois ml.

Podchod na Damborského ul. - starosta

Pán starosta M. Zaťovič, bývali Ste neďaleko podchodu na Damborského ul. (min. tam neďaleko máte byt) a ako kandidát na starostu ste v "kocke" pri pive vyhlasoval, že po zvolení zariadite to, aby bol podchod obnovený a rekonštruovaný. Podchod na parc. reg. KN-E č. 3036, resp. parc. KN-C č. 2816/2, 2372/3, 2815/1, 2814/3 atď.

My občania Dúbravky - Záluhy uvítame Vašu intervenciu u pána primátora Ivana Nesrovnala (inak Vášho veľmi dobrého známeho z čias poslancovania v BSK) a ešte do volieb vybavíte kompletnú obnovu tejto omočenej časti Dúbravky. No učite to nepreveďte spôsobom grafiťáckych malieb, rovnako ako na zastávke MHD Damborského ul.

PS: Napísal by som podnet aj ostrejšie a s vtipne reálnym komentárom no počkám.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania