Opakujúci sa neporiadok

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Peter Vavro 08. decembra 2015

Aj taká je predvianočná atmosféra na časti podchodu Trnavské mýto.
Situácia sa opakuje už dlhé mesiace.

10. december 2015

Lučenič

A bohužiaľ je to takto aj každý víkend. Jednoducho je radosť povodiť návštevníkov po hlavnom meste našej svojstojnej a zvrchovanej otčiny.
Ale asi za to môže združenie Zelená hliadka, pretože evidentne nestíha suplovať základné služby na ktoré sa mestu skladáme z našich daní.
15. december 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
ďakujeme za Váš podnet. Ako nás informoval dispečing, smetné koše sa vyprázdňujú dvakrát denne a podchod sa čistí dvakrát do týždňa.

Oddelenie komunikácie a marketingu
15. december 2015

Peter Vavro

To, že ste prijali a akceptovali informáciu dispečingu o tom, že smetné koše sa vyprázdňujú 2x denne je málo. Potvrdili ste tým len to, že stav z fotografií je pre Vás štandardný. Som presvedčený, že aj vy u Vás doma upratujete vtedy, keď je treba a neuspokojíte sa s neporiadkom a odpoveďou, že bolo upratané predvčerom a podľa plánu opäť bude až pozajtra. Aj na Trnavskom mýte je potrebné upratovať vtedy, keď je treba. Opakujúci stav špiny a neporiadku si možno vyžaduje na tomto mieste 2ks smetných košov (resp. iný typ koša-viac objemový) a možno aj častejšie vyprázdňovanie koša, ako 2x denné.
15. december 2015

Lučenič

Ďakujem Oddeleniu komunikácie a marketingu za typicky "vecnú" odpoveď. Pravdepodobne je teda všetko v poriadku, častý neporiadok okolo smetných košov je len naša fantázia resp. dielo dákych zlomyseľných občanov alebo niekoho kto si týmto spôsobom rieši vlastný odpad z domácnosti. Predpokladám, že sa na Vašom účelnom oddelení čudujete prečo Vás vôbec takýmito podnetmi zaťažujeme.
V prvom rade Vás však žiadam aby ste sem nepísali vyslovené lži, alebo si najprv overili reálny stav a nenechali zavádzať seba i nás nezmyslami.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania