Zjednodušenie odbočovania do Dúbravky pri Hornbachu DNV

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Michal K. 08. decembra 2015

Pri odbocovanii na krizovatke pri Hornbachu smerom s Devinskej do Dubravky by bolo velmi vhodne vytvorit, resp. predlzit odbocovaci pruh. Stoji tam zvycajne vela aut na semafore. Uz teraz sa tam radia auta tak, aby tie, ktore odbocuju, mohli ako tak prejst. Alebo jazdia mimo cesty. Pruh by vyznamne zvysil priepustnost krizovatky v tomto smere.

10. december 2015

Peter

Podobne je to aj z Dubravky smerom na Bory. Tiez tam chyba odbocovaci pruh. Bolo by dobre vyriesit obi dva podnety v rovnakom case.
11. december 2015

stano

A ten zvlnený asfalt nikomu nevadí?
11. január 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Nakoľko predĺženie odbočovacieho pruhu na ceste II/505 v križovatke s Agátovou ulicou v smere do Dúbravky (stavebné úpravy komunikácie II/505 - Agátová) sa už pripravuje na podnet a v réžii MČ Bratislava - Devínska Nová Ves, odporúčame sa ohľadne aktuálnych informácií obrátiť na mestskú časť.
V súvislosti so stavbou Predĺženie Saratovskej ulice je plánovaná výhľadová zmena organizácie dopravy v uvedenej križovatke (zjednosmernenie dotknutého úseku Agátovej ulice v smere Dúbravka - Devínska Nová Ves).


Oddelenie komunikácie a marketingu
Hlavné mesto SR Bratislava
19. september 2016

Lukáš

Minulý týždeň tam zameriavali polohu zrejme odbočovacieho pruhu a tento týždeň už pribudli aj nejaké prvé výkopy takže, sa zrejme začína výstavba odbočovacieho pruhu.
19. september 2016

Lukáš

Tak nakoniec sa mi podarilo zistiť, že stavbu financuje Bory Mall ako dar pre magistrát. A odbočovací pruh má byť hotový do 23.10.2016.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania