Parkovanie už aj v parku pri Trebišovskej

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Vyriešený
meno
Nacbo Ynmynona 08. decembra 2015

Auta kazdy jeden den parkuju na chodniku v parku. Chodnik je uzky, takze na prijazd pouzivaju travnik, kde zdevastovali siroky pas zelene a tento pas zdevastovaneho travnika pomaly predlzuju hlbsie do parku.
Je smutne, ze niektori ludia su taki hlupi, ze si nicia prostredie hned pod oknami a funguju na nich len stlpiky, a aj to len ak sa nedaju obist.

10. december 2015

Lučenič

Väčšina z takto parkujúcich už samozrejme nie sú pôvodní obyvatelia priľahlých domov. No a tí noví už majú inú logiku a na rozhorčenie nad ich bezohľadnosťou odpovedia otázkou že kde majú teda parkovať. To už je potom s nimi škoda reči. Kým nebude v našej mentálne zaostalej gubernii schválený a uplatňovaný normálny zákon o cestnej premávke, ktorý by bol v súlade s etikou a legislatívou bežnou v civilizovaných krajinách, tak sa sotva niečo v dohľadnej dobe zmení. Zatiaľ sme exotmi aj medzi okolitými východoeurópskymi štátmi, v ktorých je parkovanie na chodníkoch zakázané. Každopádne je teda momentálny stav len odrazom všeobecnej úrovne rodákov. Mestskú políciu by som ale v tomto prípade skúsil zavolať aspoň kvôli parkovaniu na zeleni. Bohužiaľ ani evidentná jazda po chodníku tu totiž nie je porušením predpisov.
30. december 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.
Mestská časť zaradila lokalitu do harmonogramu na osadenie kameňov aby zabránila prejazdu aut.



kancelária starostu
28. február 2016

Nacbo Ynmynona

Situacia sa tam nastastie uz trochu upokojila, lebo to zacala riesit aj policia.
Kedy priblizne planuje MC osadit zabrany?
18. október 2016

Nacbo Ynmynona

Vyriesene. Dakujem.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania