Dlhodobý zápach

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Dúbravka

V riešení
meno
Anonymný užívateľ 27. októbra 2012

Uz niekolko rokov je tento problem na svete, ale tento rok je uz neunosny a MU stale nic nerobi, napriek tomu, ze sme na problem opakovane upozornovali (maily, telefonaty....), Pred Landauovou ul, v podstate pred Auto-barom Valusek, je vacsia travnata plocha (za ktoru sme vdacni), v jej strede je jama a v nej niekolko kanalov. smrad, ktory odtial vychadza, je naozaj uz neskutocny, chvilami to smrdi ako plyn, mame strach, aby sa nestalo, ze nam nieco "buchne" rovno pred domami, nehovoriac o tom, ze je to miesto, kde sa hra vela deti (nedaleko je ihrisko).

15. november 2012

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Váš podnet sme prešetrili a následne bolo objednané aj vyčistenie dažďových vpustí na komunikáciách, ktoré spadajú pod správu Mestskej časti Bratislava-Dúbravka na ulici Landauova. Čistenie vpustí bolo realizované 8.11.2012 spoločnosťou IN-KANAL s.r.o.. Zápach podľa nášho zistenia nie je stály. Pracovníci spoločnosti IN-KANAL s.r.o. nám vysvetlili, že to pravdepodobne súvisí so zmenou klimatických pomerov, hlavne za nízkeho tlaku.
Preverujeme taktiež možnosť úniku plynu v spolupráci so spoločnosťou SPP-distribúcia a.s., ktorým bola odoslaná výzva na realizáciu obhliadky za prítomnosti pracovníka Oddelenia životného prostredia. Spoločnosť SPP- distribúcia si zásielku prebrala dňa 9.11.2012.
V súčasnosti je problém zápachu na ulici Landauova z našej strany preverovaný a hľadá sa príčina, ktorá ho spôsobuje.




Mgr. Skačanová - Oddelenie životného prostredia,
Miestny úrad Mestskej časti Bratislava-Dúbravka
10. august 2013

Jakub

prosim vas to vobec nieje kanalizacia to je zapach z umyvarky aut !!!!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania