Prechod cez električkovú trať

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Daniel Slivarich 28. októbra 2012

Dobrý deň. Na prechode cez túto električkovú trať mi chýba chodník aj s príšlušným značením varujúcim pred električkami. Ale najpodstatnejší je ten prechod, lebo cez cestu sú tu prechody namalované z oboch strán, ale vedú do štrku. Chcelo by to dobudovať asfaltové chodníky k električkovej trati keďže tadeto prechádza veľa ludí. Ďakujem

30. október 2012

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Mestská časť Bratislava - Ružinov obdržala Váš podnet, v ktorm ste navrhovali vybudovať chodník pri električkovej trati. Oznamujeme Vám, že vybudovanie chodníka je v plnej kompetencii Magistrátu hlavného mesta SR Bratislavy, oddelenie dopravy, nakoľko sa jedná o chodník ku komunikácii 1. a 2. triedy, ktorých správcom je magistrát. Uvedený podnet im zasielame na priame vybavenie.


Tatiana Baáriová, kancelária starostu
03. november 2012

Vladimir

Ten strk je katastrofa pre detske kociky!
09. december 2014

jass

Na tomto príklade vidno, ako nefunguje systém, vykonávanie kompetencií, či nebodaj spolupráca medzi zložkami, ktoré majú rozkúskované povinnosti na jednom území.
Na tomto mieste sa dodnes nič nezmenilo.
Prečo nevedia títo zamestnanci, ktorí majú slúžiť obyvateľom miestnych/mestských častí, obyvateľom mesta, spolupracovať?
Prečo nemôže napríklad mestská časť tohto územia, urgovať správcu (=magistrát)? Veď magistrát, to je predsa mestské zastupiteľstvo (jeho poslanci), primátor a zamestnanci magistrátu.
No a niektorí poslanci mestského zastupiteľstva boli a sú tie isté osoby, ako poslanci mestskej časti (Ružinov), i starosta mestskej časti.
Rovnako sú v meste a v MČ poprepájaní aj ako straníci - z rovnakých strán, hnutí, klubov.
Prečo tieto konkrétne osoby nemajú záujem vyriešiť a dotiahnuť veci v prospech Ružinovčanov, v momente ako skonštatujú, že sú "v kompetencii Magistrátu hlavného mesta SR Bratislavy"?
Len preto, že sa im nechce? Preto že naozaj nemajú záujem o mestskú časť?
09. december 2014

Martin

jass, to je tak. V nasom obvode (Ruzova dolina) minele zvitazil poslanec, ktory byva na konci Prievozu. A z nasho okolia pozna akurat nakupovanie na Mileticke.
09. december 2014

jass

Takýchto poslancov pozná celá Bratislava, majú tu akurát papierovo trvalé bydlisko, a nebývajú ani v Bratislave, ale niekde v Senci, v Potôni atď. Ich výskyt odhadujem na 20-30%. Jedna taká sa dokonca od nebratislavskej platne a písania knižiek raketovo stala námestníčkou primátora...Teraz je tam tiež jej podobný klon - najprv celoživotne Žilina, teraz Senec, ale je aj za Nové Mesto, aj za poslankyňu Bratislavy, dokonca tam chce viesť nejaký klub... a jej mená (za slobodna/po vydaji) bolo vidieť v každých volbách ostatných 5 rokov, vrátane tých do EUparlamentu...
Aj my tu máme takých miestnych poslancov, a namiesto takýchto každodenných potrebných "drobností" (ktoré nemajú šanci spoznať a vidieť, nebodaj samostatne riešiť) sa hrajú snáď na nejakých wannabe velikánov s megaloplánmi a monster-víziami...
Lenže ostatní tu bývajú - a výsledky na uliciiac = stále nič moc.
08. september 2015

KubaLover

Nakoniec tu ten chodnik bol vybudovany, par dni je tomu.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania