Vianočné osvetlenie v Karlovej Vsi

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Karlova Ves

Neriešený
meno
Dávid 13. decembra 2015

Dobrý deň, rád by som sa spýtal na vianočné osvetlenie v Karlovej Vsi. Všimol som si, že nemáme žiadne. Každý rok sme mali Karlovu Ves ozdobenú vianočnými motívmi a svetielkami a aj keď sme nemali biele Vianoce, aspoň to tu vyzeralo vianočne.
Moja otázka znie: budeme mať vianočné osvetlenie v Karlovej Vsi ako v iných častiach mesta alebo nie? Alebo si šetríte na vianočné odmeny?
Ďakujem. Sklamaný občan Karlovej Vsi.

14. december 2015

U NAS TAKA OBYCAJ

staci ze sa rozdali koncorocne odmeny pre Obyvatelov miestneho uradu KV
14. december 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

vianočné osvetlenie v Karlovej Vsi sa rozsvietilo od 1.12. a bude svietiť do 31.12. Nakoľko Miestny úrad Bratislava-Karlova Ves nedisponoval žiadnym funkčným osvetlením z minulých rokov, zakúpili sme nové LED úsporné a ekologické osvetlenie. Rozsvietili sme vianočné stromčeky na Školskom námestí i na Námestí sv. Františka a taktiež okolie najstaršieho kostola sv. Michala. V ďalších rokoch plánujeme prikupovať ďalšiu LED výzdobu s vianočnými motívmi a zabezpečiť tak pre občanov Karlovej Vsi sviatočnú atmosféru Vianoc.

Pavel Vrabec
Oddelenie dopravy a životného prostredia
Miestny úrad mestskej časti
Bratislava-Karlova Ves
Nám. Sv. Františka 8
842 62 Bratislava
27. január 2016

Lubos

biedne osvetlenie. mensie mesta s polovicnym poctom obyvatelov su az prezdobene a u nas sa zasvietia dva stromceky, ktore ledva vidno z druhej strany cesty.
17. december 2021

Lubos

Dobry den
Rad by som pretlmocil otazku od nasich deti, ci sa planuju zaviest poulicne vianocne ozdobne svetla na lampach poulicneho osvetlenia (aspon na karloveskej), ako to maju aj ine mestske casti.
Dakujem

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania