Uvoľnená odtoková mreža

Zodpovednosť za riešenie: Iné

V riešení

Dobry den, tato odtokova mreza je na zastavke Vlcie hrdlo uvolnena uz roky, takisto cesta od odbocky zo Slovnaftskej az po zastavku je v otrasnom stave, autobusy mhd sa tam neskutocne nicia. Neviem ci tato zastavka s cestou patri Slovnaftu, ale ak ano, tak ako predstavitel samospravy alebo dpb by som im jasne odkazal, ze kym si to neopravia tak tam svoje busy nepustime. Je aj v ich zaujme hadam aby bol Slovnaft obsluhovany mhd, je to bohata firma s milionovymi ziskmi, siroko daleko jedina ziskova rafineria, tak nech ukazu trochu spolocensku zodpovednost a investuju aj do niecoho v prospech druhych. Ak tento pozemok patri Slovnaftu tak dokonca budu investovat sami do seba. Trebalo by s tym nieco uz fakt urobit. Ak niekto nevie o com hovorim, nech sa ide povozit cez tento tankodrom.

21. december 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
pripájam vyjadrenie spoločnosti Slovnaft, a.s : Komunikácie, ktoré sú v správe spoločnosti Slovnaft sú pravidelne monitorované a v prípade potreby opravené. Uvoľnená mreža síce nemôže byť fixne pripevnená, z dôvodu potreby čistenia odtokov, ale pokúsime sa nájsť riešenie na zníženie hlučnosti. Aktuálne síce kompletnú rekonštrukciu neplánujeme, ale priebežne sa touto možnosťou zaoberáme a pokiaľ by sme sa pre ňu v budúcnosti rozhodli budeme relevantné strany, aj z dôvodu súčinnosti, kontaktovať a informovať.


kancelária starostu
09. január 2016

KubaLover

Patrilo by sa, na to ze ste taka velka firma nevyzera vase okolie prave reprezentativne, a to mam na mysli cele Vlcie hrdlo nie len okolie zastavky mhd. Ani tie strhnute zvodidla pri ramene Dunaja smerom na Vlcie hrdlo sidlisko uz mesiace nikto neopravuje, mali by ste zmenit pristup, ako mozu zakaznici slovnaftu ocakavat kvalitu sluzieb ked sa neviete postarat ani o vlastne pozemky a majetok?!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania