Nejasná značka na Púpavovej

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Karlova Ves

Uzavretý

Na Pupavovej ulici (cca pre domom c. 24) je osadena nejasna znacka vyhradeneho parkovania. Znacka budi dojem, ze ide o nepretrzite vyhradenie troch, resp. styroch miest. Prosim mestsku cast o preverenie, preco na znacke nie je oznacenie invalid (nepretrzite vyhradenie) alebo od 15.00 do 8.00 a vysvetlenie, co znamena ECV v zatvorke. V Karlovej Vsi sa nachadza viacero vyhradzovacich tabuliek, ktore nie su kompletne a neuvadzaju cas 15.00-8.00. Bolo by fajn, keby sa neplatne tabule odstranili/doplnili, aby mohli miesta vyuzivat vsetci. Dakujem.

11. január 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

držiteľa vyhradeného parkovacieho miesta boxu č. 1 na uvedenom dopravnom značení sme vyzvali, aby urobil nápravu a dal vyznačiť správne údaje na dopravnej značke v súlade s normou. V tomto prípade nejde o nepretržité parkovanie, ale o vyhradené parkovanie v čase od 15:00 do 8:00 v dňoch Pondelok - Nedeľa.

S pozdravom

Nadežda Geislerová
oddelenie dopravy a životného prostredia

Miestny úrad mestskej časti
Bratislava-Karlova Ves
Nám. Sv. Františka 8
842 62 Bratislava
www.karlovaves.sk
10. jún 2022

Odpoveď samosprávy

Po rokoch je celá táto tabuľa neaktuálna. Momentálne robíme počas celého roka kontroly vyhradeného parkovania na všetkých parkoviskách v Karlove Vsi, situácia sa podstatne zlepšila.
Podnet uzatvárame.

Beata Boháčiková, ref.dopravy a verejného poriadku, MÚ MČ Karlova Ves

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania