Cestári v lese

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Uzavretý
meno
Peter Podhradský 16. decembra 2015

Neviem kto je kompetentny posudzovat kvalitu prace a komu ta cesta patri,ale klast asfalt na hlinu som este nevidel. Asi Nesrovnal zacal setrit, most bol drahy, v lese usetrime.

17. december 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

správcom lesných chodníkov a lesných ciest sú mestské lesy. Mestské lesy sú v kompetencii magistrátu.
Podnet sme presmerovali na kompetentných.

Ďakujeme


Eva Miklánková, hovorkyňa MČ Rača
04. január 2016

Martin

To som videl na vlastné oči :) a k tomu tam robili tento úsek na 2x. Prvý asfaltový koberec im popraskal, keď tam prešlo nákladné auto. Následne celý nový koberec rozbili a urobili ďalší. Predpokladám, že aj ten prvý si nechali vyúčtovať a preplatiť.
12. január 2016

Odpoveď samosprávy

Investorom stavby Polder na Pieskovom potoku bola Slovenská vodohospodárska výstavba, dodávateľom stavby bola firma Strabag. Podľa našich informácii bola stavba dozorovaná a časť cesty bola pre nedostatočné podložie prerobená a urobená nanovo. V prípade ďalších otázok oslovte priamo investora stavby.

Znášiková Jana, Mestské lesy v Bratislave
08. február 2016

Peter Podhradský

Chodte sa na tu cestu pozriet, uz sa znova trha v strede, to nikomu nevadi, ze sa tu pracuje ako v Rumunsku? Komu patrí ta cesta? Katastrofa, Nesrovnal to vsetko da, ale do kolien, to je obklopeny tak kvalitnym teamom ako tato nova cesta!!!
08. február 2016

Martin

Tú poškodenú cestu treba nafotiť a zaslať ako nový podnet... Objednávateľ stavby by mal jednoznačne cestu reklamovať u zhotoviteľa. Nič iné sa ani nedalo čakať, veď aj na fotke vidieť, že podložie cesty je urobene na hov..o. Na cyklotrase by to možno stačilo, ale na lesnej ceste kde vozia Tatrovky drevo určite nie!
08. február 2016

Admin Bratislava-západ

Prosím, ak môžete, zdokumentujte opätovné narušenie cesty a ja ju sem pridám ako aktualizáciu. následne to opäť prepošlem na riešenie.

Prajem príjemný deň,
Veronika Čopíková
admin OPS pre Bratislavu-západ
19. február 2016

Martin

Tak tu môžete vidieť, ako vyzerá "prerobená cesta". Ďakujeme firme STRABAG za "kvalitne opravenú cestu". Nech sa páči urobte si názor každý sám... Možno by sa radi na túto kvalitu pozreli aj európsky partneri, ktorí sa finančne podieľali na zhotovení tohto veľdiela. Zaujímalo by ma čo za "fušera" dozoroval túto stavbu. Žiadam zmeniť status podnetu a preposlať kompetentným.
31. máj 2016

Martin

Tu si môže každý naštudovať zmluvu o dielo, http://www.crz.gov.sk/index.php?ID=603&doc=1829651&text=1

Dávam do pozornosti bod 2.8 na strane č. 3.
22. jún 2016

Martin

Apelujem znovu na adminov, aby urgovali zodpovedných. Zatiaľ stále nemáme žiadne vyjadrenie... a stav sa iba zhoršuje.
25. august 2016

Martin

Robotníkom z realizácie ďalšieho projektu novej asfaltky na červený kríž zvýšil asfalt a stav dali do poriadku. Podnet je vyriešený

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania