Detské ihrisko na Tilgnerovej

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Karlova Ves

Uzavretý
meno
Olga Badani 15. decembra 2015

Pomerne casto vyuzivane ihrisko (aj ziakmi SS Tilgnerova) vo vnutrobloku Tilgnerova ja v zalostnom stave - stare zhrdzavene preliezky, betonova plocha s dierami, skareda uprava.

16. december 2015

U NAS TAKA OBYCAJ

na janotovej - gabcikovej sme za pomoci sponzora realizovali drobnu upravu .. skuste sa obratit na okolitých obyvatelov a mozno ma niekto od zamestnavatela mozno sponzoring tymto smerom..samosprava mozno az buduci rok bude uvolnovat prostriedky..
08. január 2016

Odpoveď samosprávy

Dobry den.
Konkretne na tomto DI boli na podnet obyvatelov pred par rokmi demontovane hojdacky, nakolko sa stazovali na ruch a vravu hojdajucich sa deti a adolescentov. Na ihrisku su vymenene a repasovane lavicky, vycisteny piesok. V hornej casti vnutrobloku boli osadene hracie prvky - pruzinka, male pieskovisko, pestrofarebna lavicka. Pri velkom pocte DI v nasej mestskej casti nie je v nasich financnych moznostiach, aby bolo kazde ihrisko kompletne revitalizovane, najma pokial bol podnet na odstranenie hojdaciek. V uvedenej lokalite je novsie ihrisko v spodnej casti pod SS Tilgnerova, ktore je i oplotene a bolo vybudovane zo sponzorskeho daru.
Dakujem za porozumenie

Halina Trubinyiova
oddelenie dopravy a ZP
MiU MC Bratislava - Karlova Ves

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania