Hluk ,dunenie' v nočných hodinách

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Neriešený
meno
petra 19. decembra 2015

Prosim Vas o preverenie hluku ,dunenia' ktory je pocut vo vnutri panelaku na Blagoevovej ulici za zavretymi oknami vo vecernych hodinach cca 22:00-6:00 kazdy den. Rusi to spanok, teda niekto narusa nocny klud v Petrzalke.
Pisala som aj do SLOVNAFTU, pripajam odpoved. Prosim o riesenie problemu.
Dakujem
SLOVNAFT
Vas podnet som preveroval s utvarom Prevadzkovania vyroby.
Podla mne dostupnych informacii nedochadza vo Vami popisovanom case v nasej rafinerii k odchylkam oproti standardnej prevadzke.
Je pravdepodobne, ze hluk vnimate po tom, ako utichne vecer dopravny ruch, a naopak rano ho prestanete pocitovat, ked ho prehluci ranna doprava.
Podla nas je tazke urcit, ci sa vo Vasom pripade jedna prave o hluk zo Slovnaftu alebo ineho vyrobneho zavodu (strkoviska, betonarne, stavby a pod.

19. december 2015

atómové digitálky

Náš zodpovedný sused Slovnaft.Nič nedokážeš ,nič nevyriešiš, žiadny výrobný závod, nik netvorí takýto hluk 24 hod., 365 dní v roku, len tento slovnaftí zmrd, a že ho počuješ od 22 do 6? Omyl.Hučí to neustále ,len v noci je ticho, nemá to čo prekryť.Prídi do Rusoviec ,zistíme či je to to isté čo počuješ aj ty. A tisíce ďalších.
21. december 2015

Odpoveď samosprávy

Nakoľko mestská časť Bratislava-Petržalka nie je kompetentným orgánom pre stanovenie hladiny hluku, vybrácií a pod. a z Vášho podnetu nie je možné identifikovať, že by zdrojom hluku bola niektorá z prevádzkarní z okolia Vašej ulice, na ktorú by mala mestská časť dosah, odporúčame Vám v danej veci obrátiť sa na Regionálny úrad verejného zdravotníctva Bratislava, ktorý je v danej veci kompetentným orgánom.
Adresa: Regionálny úrad verejného zdravotníctva Bratislava, Ružinovská 8, 820 09 Bratislava.
[email protected], www.ruvzba.sk


mestská časť BA-Petržalka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania